SmultronSpel
Wild Worlds

Wild Worlds

Slå illa och spara världar med denna cracker av en actionspalt från NetEnt, Wild Worlds. Vad händer om en hel världs öde vilar i dina händer? Vad händer om det var tre världar istället? De modiga hjältarna i NetEnt's Wild Worlds-slott har sitt arbete skuret ut för dem som de försvarar de oskyldiga från förstörelsens styrkor.

Wild Worlds slots blandar delar av olika andra slots vi har sett tidigare. Först och främst har den en liknande layoutmodell till vissa Play'N'Go-slots, som Fire Joker och Ring the Bells, Book of Dead. 5 * 5 rutnätet är starkt och effektivt för de två ovannämnda slitsarna och är inte mindre funktionellt när det gäller Wild Worlds.

NetEnt namnger tydligt reel typvalin, som representerar de fallande symbolerna som ersätts av vinner av anslutande symboler. Ganska likt Gonzo's Quest med en blandning av de ovan nämnda Play'N'Go-spolarna.

Gör det också möjligt för dig att vinna stort

Grafiken i NetEnt-spel är något som alltid är kul att prata om. som med det tidigare släppta Fruit Case. Men med Wild Worlds har de verkligen överträffat sig inte bara med den övergripande presentationen utan med hur grafik och spelupplevelse är sammanflätade.

Speltiteln antyder olika världar som ses i hela spelet, vilket ger ett mervärde till spelupplevelsen, vilket gör att spelarens ögon skappas inte bara för vinster utan också för de nya inställningarna och miljöerna.

Det är ingen hemlighet att vi är action junkies och att vi helt enkelt adore video slots som liknar videospel. Vi älskar hur NetEnt lyckades kombinera slots och arkader i en produkt och vi hade gott om roliga förstörande monster, besöker olika Wild Worlds och vann massor av pengar.

Men inte alla kommer att njuta av 2019-utgåvan lika mycket som vi gjorde. Vi kommer definitivt rekommendera varje enskild spelare att prova Wild Worlds, förutom att erbjuda utmärkt spelupplevelse, kommer NetEnt-produkten också att ge dig möjlighet att vinna stort.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Wild Worlds

Title Wild Worlds
Game Platform NetEnt
Reel Type Falling symbols
Reels 5
Rows 5
Symbols Alien monsters
Jackpot No
Coin Values 0.01 / 2.00
Game Features Free fall
Free Spins Yes
Technology HTML5
3D No
Bet Levels 10
HD No
Theme Alien wars
Graphics 8/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 9/10
Game Library GameHub
Game Spelmaskiner på nätet Macau Pengar
Full Moon Fortunes

Full Moon Fortunes Online Slot

Stay at home it is full moon. Are you scared? You should be since the Full Moon Fortunes online slot might tear you apart

Läs mer

Star Trek Red alert

Star Trek Red Alert Slot

Star Trek Red Alert slot takes you on a journey through the vast empty space. Do you manage to find the jackpots there?

Läs mer

Legend of the White Snake Lady

Legend of the White Snake Lady

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Legend of the White Snake Lady från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Super Diamond Wild

Super Diamond Wild

Så det finns detta Super Diamond Deluxe spelautomat från Blueprint Gaming med glittrande juveler, stapelbara symboler och en progressiv jackpot

Game 3D Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Sails of Gold spelmaskinen

Sails of Gold

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sails of Gold från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis