SmultronSpel
Wild Gladiators

Wild Gladiators

Gå in i romerska björnen och slåss för en stor seger i Wild Gladiators, en 5 till 6 hjuls, 25 payline slot från Pragmatic Play. Wild Gladiator Det är en spelautomat där de bestämde sig för att förlita sig på gladiatorerna i antikens rom för inspiration. Du kommer att ha gott om möjligheter att betala inuti, och grafiken kommer att hjälpa till att göra denna plats till en trevlig.

Ange den romerska björnens grop

Det finns någonting om antika romerska tider som bringar vår stridsanda ut. Från Spartacus till Gladiator vet du vad du hittar här. En härligkämpe, tigeren som är redo att kasta, och Ceasar som inte inser hans vackra brud håller en kniv.

Det är inte ett fantasifullt tema, det är inte heller en särskilt väl utformad. Mästaren i Rom slot av Yggdrasil såg mer autentisk ut. Men det är ok och anständigt nog för ett slotts tema.

Den riktiga stjärnan är den 6: e spolen som sitter vid sidan av spelet med multiplikatorer som sträcker sig från 1x till 10x - låter bekant? Det beror på att detta är exakt samma spel som Hot Safari-spåret också av Pragmatic.

Även om lagren i spelet är ganska begränsade är spelet fortfarande ganska enkelt. Pragmatic Play är verkligen inte känt mycket för sin innovation. Snarare är deras slots enkla för det mesta.

Samma sak är för Wild Gladiators slot. Det går inte mycket på det, de flesta funktioner som vi redan har sett i äldre slots. Volatiliteten och matematikmodellen är ganska balanserad med sin maximala vinstpotential. Designen är upp till Pragmatiska standarder. Sammantaget är det här spelet definitivt värt ett försök men vi kommer se hur länge det kommer att regeras senast efter att det släpptes.

Det är ett spel som är inspirerat av det antika Rom och dess gladiatorer, så på rullarna kommer du att se bilder av kejsare, vackra kvinnor, gladiatorer med svärd i sina händer, Colosseum, tigrar, vagnar, sköldar och vanliga Royals. Wild Gladiators har bra grafik och en teoretisk RTP som är tillräckligt hög. Multiplikatorhjulet är roligt att använda och det lägger till en annan spänning i spåret.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Wild Gladiators

Title Wild Gladiators
Game Platform Pragmatic Play
HD Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Lines 25
Maximum Win 100,000x bet per line
Reels 5
Rows 3
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Wild Gladiators

Wild Gladiators

Wild Gladiator erbjuds via Pragmatic Play och det är en spelautomat där de bestämde sig för att förlita sig på gladiatorerna i antikens rom för inspiration

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Theatre of Night

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Theatre of Night från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Baloonies Farm

Baloonies Farmy

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Baloonies Farmy från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior är enligt min mening en utmärkt plats som erbjuder en potentiell 3.125x multiplikator på varje gratissnurr

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis