SmultronSpel
Wild Cats Multiline

Wild Cats Multiline

Gå med i de stora djuren på de afrikanska slätterna i Wild Cats Multiline, en 6-hjuls videoslits från Red Tiger Gaming där antalet vinstlinjer i spelet ändras med varje snurr. Om rullarna är helt utökade är 49 vinstlinjer aktiva.

Mega Joker jackpot-slot är en online-fruktmaskin i klassisk stil som erbjuder en 5-linjers myntplats med två uppsättningar med tre rullar. Det finns en progressiv jackpot som kan vinnas av en slumpmässig vinnare, och en hög utbetalningsprocent som säkerställer att du har en stor chans att vinna. Intressant när du spelar Mega Joker video slot, det finns två lägen som kan anges.

Afrikansk safari

Trots alla rörliga delar är det visuella här mycket snyggt gjort. Liksom det studsande afrikanska stilstödet. Kombinera det med kvalitetsbonusrundan och Wild Cats Multiline är väl värt ett besök om du gillar det vilda safaritemaet - du kan också vinna upp till 2000 gånger din insats per snurr.

Wild Cats Multiline, en afrikansk safaritema från Red Tiger Gaming tar dig till de fantastiska slätter i Afrika där solen stiger vackert och målar färgerna i olika färger. Skönheten är overkligt vilket åtföljs av ljudeffekter som gör att hela temat kommer samman sömlöst. Detta spel har en intressant installation med ett förändrat antal rullar såväl som rader eftersom det kan expandera till 49 möjliga vinstlinjer.

Spelets höjdfunktion är i royal spins-funktionen där du får ett specifikt antal gratissnurr beroende på antalet royal spin-symboler som du landar. Du kan också utlösa ett svar om du landar naturen under denna bonusfunktion.

Den brusande lejonens vilda symbol kan ersätta varje betalande symbol. Symbolerna i Wild Cats Multline består av flera vilda kattarter som finns i Afrika såsom en tiger, en svart panter, leopard och en karacal. Bortsett från dessa vackra symboler finns det också de fyra traditionella kungliga kortsymbolerna och en cirkel-symbol som illustreras som former snidade av sten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Wild Cats Multiline

Title Wild Cats Multiline
Game Platform Red Tiger Gaming
Rows 7
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
Lines 49
Maximum Win over 2,000x
Min / Max Bet 0.20 / 40
Reels 6
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Djuren
Jewels of the Nile

Jewels of the Nile

Välkommen till Nilens Juveler en tre-hjuls (3 symboler i vyn) klassisk videospelautomat med ett egyptiskt tema och en unik nivåhöjningsfunktion

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera slot är en spelautomat från Microgaming med riktigt många och häftiga funktioner. Spelet bygger på den välkända musikalen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Joker Wild Double Up

Joker Wild Double Up Video Poker

Joker Wild Double Up Video Poker is a traditional video poker with the dangerous gamble function

Läs mer

Nordic Heroes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Nordic Heroes från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Pots O Luck

Pots O Luck

Pot o’ Luck En video slot som kommer att förse dig med några riktigt schyssta priser och höga vinster

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis