SmultronSpel
Village People Macho Moves

Village People Macho Moves

Village Människor Macho Moves är en 6-hjuls, 15 payline slot från Microgaming som bygger på den största disco musik känslan hela tiden. Med en 70s / retro känsla kommer den med växande wilds och 6 free spins funktioner - de erbjuder dig multiplikatorer upp till 20x, tillagda wilds, vilda rullar, gå vilda rullar, symboluppgraderingar och låsande vildar.

Village People Macho Movies är definitivt actionfylld och erbjuder många olika extrafunktioner i fri spinsfunktioner. Den mest givande är byggnadsarbetarens Macho Move-funktion, eftersom en potentiell 20x multiplikator kan vara fruktbar. Med vinster på upp till 2 400 gånger din satsning på varje fri spin med 20x multiplikator, måste du göra dig redo att boogie ner till den hetaste diskmusiken någonsin för att träffa dansgolvet. Om du gillar märkesvaror, erbjuder Microgaming dig också Jurassic World och Game of Thrones.

Definitivt actionpackad

Fläktar av 70-talets populära klassiker kommer att vara i deras element som spelar den senaste platsen från Microgaming, Village People Macho-rörelserna. Inspirerat av gruppen med samma namn, berömd för disco klassiska YMCA, har detta spel flyttat till spåret med 6 gratis spins funktion, som var inspirerad av en medlem av gruppen.

Village Människor: Macho Moves slot är ett spännande, musik-tema Microgaming spel laddad med stora utbetalningar på 6 hjul och 15 vinstlinjer. Som föreslagits av slottsnamnet är det inspirerat av ett av de största, mest populära discobanden från hela tiden Village People. Böjningen är mest känd för sina kostymer, intressanta texter och extremt catchy låtar.

Med tanke på The Village Peoples fantastiska popularitet i slutet av 70-talet och 80-talet är det inte konstigt varför Microgaming inspirerades av sina låtar och dansrörelser med sina Village People: Macho Moves. När det gäller spelets funktioner har Microgaming gjort ett utmärkt jobb när det gäller att leverera massor av bonusfunktioner i ett så bra, vintage-tema spel.

Förpackat med fantastiska visuella effekter och mer än attraktiv musik och ljud, spelar spelet mer ljus på disco scenen firar sin enorma comeback med en uppsättning attraktiva och givande funktioner.

Återigen tillåter Microgaming spelare att välja att de kommer spela för skojs skull eller för riktiga pengar. De som väljer Village People Macho Moves Free Play får tillräckligt med demokrediter och två gånger mer tid för att behärska sin satsningsstrategi. Oavsett ditt val kommer huvudmålet att vara detsamma: att leda bandmedlemmarna och förlänga festen för att samla in skatter och så småningom göra poängen för Village People Macho Moves Big Win.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Village People Macho Moves

Title Village People Macho Moves
Game Platform Microgaming
Technology HTML5
Coin Values 0.01
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
HD Yes
Jackpot No
Lines 15
Maximum Win 25.00
Min / Max Bet 0.20 / 25
Reels 6
Rows 3
3D No
Theme Based on the famous group from the 80-ties
Graphics 6/10
Sound Effects 8/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera slot är en spelautomat från Microgaming med riktigt många och häftiga funktioner. Spelet bygger på den välkända musikalen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Slotmaskiner Starmania

Starmania

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Starmania från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Age of Dragons

Age of Dragons

Gör plats för Kalamba Games och deras eldiga slot med titeln Age of Dragons eller vägen kommer att göras på det hårda sättet av eld-andande

Game Slotmaskiner Gratis Drake

Klicka här och spela gratis

Super Heroes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Super Heroes från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Ghostbusters

Ghostbusters är ett av de senaste videoslot spelen från IGT. Spelet har ett tema kring den berömda filmen och har samma karaktärer, som Slimer, Ghostbusters-teamet

Game Slotmaskiner Gratis TV

Klicka här och spela gratis