SmultronSpel
Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves

Många online slotteman är så starkt förknippade med enskilda spel att spelare automatiskt kommer att hålla nya utgåvor till de höga standarderna för dessa klassiker. När det gäller vampyrernas övernaturliga värld är det svårt att inte tänka på Microgamings superhit 2011 Immortal Romance, som till stor del tack vare sin legendariska soundtrack och unika berättelse anses vara en av de verkligt största online slots som någonsin släppts.

På grund av detta är det inte osannolikt att spelare har vissa förväntningar när de möter teman som de kanske känner till från tidigare. Eftersom ljudspåret i Vampire vs Wolves är tillräckligt bra för att behaga de flesta korkskyttare, har vi en lovande start. Drivs av Pragmatic Play, Vampire vs Wolves är en ganska enkel 5-hjuls slot med 10 vinstlinjer.

Supernaturala värld av vampyrer

Med den senaste släppningen av Pragmatic Play, Vampires vs Wolves, får spelare uppleva den ultimata striden om djur i en mycket underhållande miljö. Slotten Vampires vs Wolves är Pragmatic Plays andra utgåva för augusti följt av John Hunter och Aztec Treasure.

Bara några minuter in i vår session lyckades vi släppa vår första bonus och, eftersom vi är degenererade, valde vi det mer flyktiga alternativet. Att titta på skärmen fyllda med klibbiga vildmark var naturligtvis en spännande upplevelse och att gå bort med en 800 xbet-vinst utan tvekan värmer upp våra hjärtan till spelet. Men under våra senare sessioner fick vi också uppleva den blodsugande sidan av spåret.

Pragmatic Play gjorde ett så bra jobb med sin Vampires vs Wolves-spelautomat, särskilt med spelets slående bilder. När spelare startar spelet hälsas de med ett intressant soundtrack som definitivt matchar spelets fängslande tema. Att utforska denna värld av de övernaturliga djuren innebär att njuta av en autentisk berättelse i en avlägsen stad som liknar dyster, viktoriansk London. Scenen är ganska spökande med dimma överallt som återges i Pragmatic Plays populära gotiska vibe.

På hjulen kommer spelare att stöta på fantastiskt utformade traditionella kortsymboler i en intressant ädelstendesign. Mer givande än dessa symboler är spelets bildsymboler som visar den mest värdefulla vithåriga vampyrkaraktären som erbjuder vinster upp till 80x spelares insats för fem unika vinnande kombinationer. Det finns också en extremt viktig vildsymbol som ersätter vanliga symboler på hjulen samt ger vinster värda upp till 100x spelares insats för fem vilda på en vinstlinje.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Vampires vs Wolves

Title Vampires vs Wolves
Game Platform Pragmatic Play
Min / Max Bet 0.10 / 50.00
Lines 10
Free Spins Yes
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar Mysterium
5 reel drive

5 Reel Drive

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 5 Reel Drive från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Asteroids Slot videoslots

Asteroids Slot

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Asteroids Slot från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater Empire fortune

Empire Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Empire Fortune från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater King Kong

King Kong

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten King Kong från Nextgen gaming och som du kan spela gratis här

Game 3D Slotmaskiner Gratis TV Macau

Klicka här och spela gratis

South park reel chaos

South Park Reel Chaos

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten South Park Reel Chaos från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis