SmultronSpel
Valletta Megaways

Valletta Megaways

Valletta Megaways är en episk kortplats skapad av Blueprint Gaming för att hedra Maltas seger mot det osmanska riket som invaderade ön 1565. Riddarna av Malta, tillsammans med fotsoldater och 400 maltesiska medborgare, kämpade mot invasionen. Deras seger var en av de mest berömda i Europa på 1500-talet.

Valletta Megaways levereras med en stor rulleuppsättning bestående av sex rullar och upp till fem rader, vilket skapar upp till 15 625 sätt att vinna på varje snurr.

Jackpot 6000 är ett populärt spelautomat med fem hjul och 5 vinstlinjer som utvecklades av Net Entertainment. Förutom en jackpot på 6000 mynt, har spelet också ett dubbel-up-spel och ett Supermeter-läge där du kan vinna slumpmässiga jackpotter.

Unik spelupplevelse online

Valletta Megaways är en spännande online slot som ger spelarna en unik spelupplevelse online. Megaways-spel blir ganska vanliga nuförtiden, och det är fantastiskt att vi ser dessa slots produceras med ett bredare utbud av teman för att hålla spelare intresserade.

Bonusarna är också ganska fantastisk. De två basspelsbonusfunktionerna ger verkligen spänningen i spåret, och spelarna erbjuds en mycket generös vinnande potential när de snurrar rullarna. Free spins-rundan är också bra, med den roliga re-spins-funktionen som gör att du kan dra nytta av dina vinnande ränder.

Vår recension av Valletta Megaways-slotten fann Blueprint Gaming blir långsamt en expert för autentiska återupptagningar av stora historiska händelser. Valletta Megaways online-slot är det tredje spelet i serien och är inget annat än spektakulärt. Som förväntat kommer detta online slot med skyhög variation som ytterligare kommer att intensifiera din spelupplevelse.

Med de dövhörande kanonattackerna, grymma eldar och pilar som korsar runt skärmen, ger grafiken och temat för denna plats verkligen en intensiv spelupplevelse. Ge grafiken och de verkliga ljudeffekterna, alla spelare kommer säkert att tro att de är i mitten av striden när de spelar dessa rullar. Användningen av djärva och mörka färger i kombination med de fantastiska animationerna ökar verkligen den totala spänningen för denna högvolatilitet. Dessutom med det kusliga ljudspåret som spelas i bakgrunden är det svårt att inte skaka upp ryggraden.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Valletta Megaways

Title Valletta Megaways
Game Platform Blueprint Gaming
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins
HD Yes
Reels 6
Rows 5
Technology HTML5
Ways to Win 15 625
Graphics 8/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Fortunium

Fortunium

Fortinium är en spelautomat med det de klassiska 5 hjulen, där du hittar 5 rader och 40 vinstlinjer. Fortunium är det första officiella spelsläppet från Stormcraft Studios

Game Slotmaskiner Gratis Guld Macau

Klicka här och spela gratis

Totem Lightning Power Reels

Totem Lightning Power Reels

Den kan komma att ändras när Totem Lightning Power Reels har funnits med ett tag. Vi gillar verkligen denna slot på nätet, speciellt mycket tycker vi om den coola funktionen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Fruit Shop

Fruit Shop

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fruit Shop från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Medusa online videoslots

Medusa

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Medusa från QuickFire och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hot Safari

Hot Safari

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hot Safari från Pragmatic Play och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis