SmultronSpel
Tweet Hearts videospelmaskiner

Tweet Hearts videospelmaskiner

Tweethears videoslot har tagits till oss av KronansCasino och Just for the Win och detta är definitivt inte den bästa produkten av deras framgångsrika samarbete. Släppet 2019 ser bra ut och låter bra. Vi älskar spelets glada tema, det kommer att värma era hjärtan för den kommande vintern. När det gäller specialfunktionerna är vi inte så imponerade. De dubbla symbolerna är användbara och Free Spins-funktionen kan säkra dig med massor av freebies, men Microgaming-titeln saknar helt enkelt action.

En ny spelautomat i tecknad stil ansluter sig till den enorma samlingen av spel som redan finns tillgängliga från Microgaming, och den här gången tar den formen av en titel med djungelfåglar, en som erbjuds av Just For The Win i exklusivitet för denna plattform.

Drömmer du om att leva ett lyxigt liv? Fantaserar du om att vinna miljoner och ha råd med allt du vill? I så fall kan Mega Fortune vara spelet för dig. Detta NetEnt-spel är en av de mest populära spelautomaterna på internet.

Avslappnande spel

De har designat en 5-hjuls slotmaskin, en som har 17 aktiva rader för dig. Vinster på 2 522x total insats har nämnts som möjliga för detta spel, vilket gör det redan till ett anständigt val. Det faktum att spelet använder dubbla symboler i kombinationer, tillsammans med wilds och gratissnurr, kan bara förbättra det och göra det mer tilltalande för spelare.

Starburst är ett bra slot för nybörjare på grund av dess enkla och okomplicerade spel och regler. Erfarna spelare älskar också spelet eftersom spelet är så snabbt och spännande. Det finns ett brett utbud av spelgränser som tillgodoser alla typer av spelare.

Det är en rolig design, tecknad stil, som förlitar sig på djungelfåglar för sina huvudpersoner. Du ser dessa i enstaka eller dubbla varianter, tillsammans med spelkort eller funktionslogotyper. Listan över symboler ser tillräckligt bra ut, men jag skulle ersätta spelkorten med något mer intressant om jag hade något att göra med det. Men om du tycker om en trevlig och avkopplande design med fågeltema kan det här spelet vara det.

Tweethearts är en intressant ny spelautomat, tillgänglig via Microgaming och JFTW, som erbjuder en unik blandning av funktioner och medium volatilitet.

Tweet Hearts är ett avkopplande spel som är perfekt för spelare som vill sparka tillbaka och snurra rullarna. Visuellt är det utmärkt, och vi tenderar att tänka på tecknad stilstil när de används på rätt sätt. Det finns tillräckligt med energi i Tweet Hearts. Och detta kommer med tillstånd av att dubbelsymbolerna är värda lite extra; liksom några episka vinster i gratissnurr bonusfunktionen.

Tweet Hearts-slot från JustForTheWin är ett enkelt snyggt men faktiskt ganska intressant nytt spelautomat som har en ganska unik funktion för att få spelet att sticker ut. Den använder dubbla symboler som kan fungera bra i både basspelet och gratissnurrbonusen, men innan jag går in på det i mycket detalj, låt oss fokusera mer på grunderna.

Du har fem rullar här med tre rader, och det finns egentligen inte mycket annat att uppmärksamma. Det finns en relativt vanlig bakgrund men grafiken är anständig och symbolerna är färgglada så det är inte dåligt. Det finns totalt 17 vinstlinjer och du måste få en vinnande kombination från vänster till höger med bassymbolerna.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Tweet Hearts videospelmaskiner

Title Tweet Hearts
Game Platform Just For The Win
3D No
Bet Levels 1
Coin Values 0.01
Free Spins Yes
Game Features Wilds, Scatters, Random Feature
HD Yes
Jackpot No
Lines 17
Min / Max Bet 0.10 - 100.00
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Theme Cartoon style of a slot machine
Ways to Win 17
Maximum Win 2500 X bet
Wheels 5
Graphics 8/10
Sound Effects 8/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spinna
Pizza Prize

Pizza Prize

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Pizza Prize från Next Gen och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Piggy Pirates

Piggy Pirates

Red Tiger skapar ofta spelmaskiner som har en hel del humor inbakat och i Piggy Pirates är det tydligt att de vill att man ska dra på munnen lite då och då

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Mystery Joker

Mystery Joker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Mystery Joker från Play'n Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis

Gratis Spelautomater

Gonzos Quest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Gonzos Quest från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sverige Baccarat

Baccarat

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska blackjack Baccarat från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis

Klicka här och spela gratis