SmultronSpel
Trolls Bridge 2

Trolls Bridge 2

Trolls Bridge 2 är definitivt en stor uppgradering från det ursprungliga spelet när det gäller grafik och de visuella effekterna, och det är verkligen ett fantastiskt spel som Yggdrasil har kommit med här. Det lanserades över alla kasinon den 8 juli 2019, och både basspelet och gratissnurr-spelet är späckat med funktioner och rullmodifierare av alla slag.

Om du vet hur spel var när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra i en spak, kommer du definitivt att älska den gratis Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt med kortplatsen. Det fungerar precis som det brukade, trots att det skiftades till ditt skärmformat. Ödmjuka lampor blinkar runt blocken på maskinen och ibland ljudeffekter ger lite mer liv till det vanliga och stadiga spåret.

Spännande spel är utrustat med fantastiska förmåner

Spelet spelar ut på 5 rullar, 4 rader och 25 vinstlinjer, och i basspelet kommer du att dra nytta av slumpmässiga multiplikatorer, kolossala symboler och en bonuskittel-funktion som kan utlösa gratissnurrfunktionen eller ge dig fina kontantpriser upp till 50x. Du kan också utlösa gratissnurrfunktionen via scatter-symboler, och här får du välja mellan 18 olika extra med upp till 5 val per gång.

Trolls Bridge kommer med en RTP som är lite högre än genomsnittet, och du kan öka den ytterligare genom att välja Golden Bet-alternativet. Det här alternativet kommer att kosta dig 40% extra per snurr, men du får också ett extra val av funktioner för att ta med dig till gratissnurr-funktionen. Detta är ett spel med medelvarians med en potential på 2 500 gånger.

Troll's Bridge 2 är en online-spelautomat från Yggdrasil Gaming som är fullt till dess brister med bonusfunktioner. Detta spännande spel är utrustat med alla möjliga fantastiska förmåner som gratissnurr, kolossala symboler och transformerande symboler.

Yggdrasils troll är tillbaka - och de är större och dåligare än tidigare. I Trolls Bridge 2 hämtar vi var det ursprungliga spelet slutade, eftersom trollet har byggt sin fästning. Spelet är definitivt mycket mer badass med mer dynamisk grafik och många fler tillgängliga bonusfunktioner. Så om du är ett fan av den ursprungliga Troll's Bridge är detta spel ännu bättre - även om det redan var ett ganska fantastiskt spel.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Trolls Bridge 2

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Treasure Mine

Treasure Mine

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Treasure Mine från Red Tiger Gaming och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Full Moon Fortunes

Full Moon Fortunes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Full Moon Fortunes från Ash Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Michael Jackson King of Pop enarmad banditspelmaskin

Michael Jackson King of Pop

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Michael Jackson King of Pop från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Hot Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Symmetry

Symmetry

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Symmetry från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wizard of Oz

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wizard of Oz från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot

Klicka här och spela gratis