SmultronSpel
Tome of Madness

Tome of Madness

Spela n Gos otrygga explorer Rich Wilde är tillbaka och går in på ett annat episkt äventyr - bara den här gången är han unraveling mörkare mysterier i Rich Wilde och Tome of Madness.

Rich Wilde är äntligen tillbaka på en annan extremt äventyrlig resa i den senaste Play'n GO-versionen som heter Rich Wilde och Tome of Madness. Det här är faktiskt Rich Wildes fjärde äventyr som han presenterades i tre andra Play'n GO-utgåvor, inklusive Pearls of India, Aztec Idols och Book of Dead.

Extremt äventyrlig resa

Tome of Madness har hög volatilitet spinning åtgärder över ett 5x5 spel nät. Under sina spel sessioner kan spelare som går med Rich Wilde på detta äventyr dra nytta av generösa multiplikator vilda symboler, speciella wilds som utlöser spelets Abyss Portal Effect-läge och mycket mer.

Som förväntat av Play'n GO, som är en av de ledande mjukvaruleverantörerna i branschen, ser Tome of Madness-slottet vackert ut, fyllt med förstklassig grafik som också ger mer spänning till varje spelupplevelse.

Rich Wilde och Madness Tome är baserade på H.P.s fiktiva skrifter. Lovecraft. Cthulhu är ett jätte havsmonster som liknar en bläckfisk med tentaklar, grön gummiaktig hud och drakliknande vingar. Det sägs att Cthulhu kan få människor att förlora sina tankar bara genom att titta på varelsen. Skräcken.

Vi ser bra ut och guidas av Madness bok (Tome), och vår favorithjälte kommer att inleda en strävan att låsa upp Cthulhuens kult och hemliga förmögenheter. Spelet har många bonusfunktioner, inklusive Special Wilds, Mega Wilds, 2x Multiplicer Wilds , Portal Feature och World Bonus.

Kom ihåg hög volatilitet (varians) Slots är mer flyktiga med färre små vinster, men större stora vinster. Det betyder i allmänhet längre "torra stavar", men med lite tålamod och en större bankroll är de stora vinsterna mycket mer givande.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Tome of Madness

Game Slotmaskiner Gratis Macau Gems
Yggdrasil Tree of Life

Yggdrasil Tree of Life

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Yggdrasil Tree of Life från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Danger High Voltage

Danger High Voltage

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Danger High Voltage från Big Time Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Fireworks Master

Fireworks Master

Spela på Fireworks Master-spelautomaten nu. Tveka inte att testa flera av favoriterna bland nätkasinospelen. Här finner du också alla bonusöversikter

Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Slots Victorious

Victorious

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Victorious från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

EggSpendables

EggSpendables

Eggspendables är en hilarisk videospår med tre äggteckningar som bor på en tropisk ö, en är en sergeant, en är en löjtnant och det andra ägget är en allmän

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis