SmultronSpel
Tome of Madness

Tome of Madness

Spela n Gos otrygga explorer Rich Wilde är tillbaka och går in på ett annat episkt äventyr - bara den här gången är han unraveling mörkare mysterier i Rich Wilde och Tome of Madness.

Rich Wilde är äntligen tillbaka på en annan extremt äventyrlig resa i den senaste Play'n GO-versionen som heter Rich Wilde och Tome of Madness. Det här är faktiskt Rich Wildes fjärde äventyr som han presenterades i tre andra Play'n GO-utgåvor, inklusive Pearls of India, Aztec Idols och Book of Dead.

Extremt äventyrlig resa

Tome of Madness har hög volatilitet spinning åtgärder över ett 5x5 spel nät. Under sina spel sessioner kan spelare som går med Rich Wilde på detta äventyr dra nytta av generösa multiplikator vilda symboler, speciella wilds som utlöser spelets Abyss Portal Effect-läge och mycket mer.

Som förväntat av Play'n GO, som är en av de ledande mjukvaruleverantörerna i branschen, ser Tome of Madness-slottet vackert ut, fyllt med förstklassig grafik som också ger mer spänning till varje spelupplevelse.

Rich Wilde och Madness Tome är baserade på H.P.s fiktiva skrifter. Lovecraft. Cthulhu är ett jätte havsmonster som liknar en bläckfisk med tentaklar, grön gummiaktig hud och drakliknande vingar. Det sägs att Cthulhu kan få människor att förlora sina tankar bara genom att titta på varelsen. Skräcken.

Vi ser bra ut och guidas av Madness bok (Tome), och vår favorithjälte kommer att inleda en strävan att låsa upp Cthulhuens kult och hemliga förmögenheter. Spelet har många bonusfunktioner, inklusive Special Wilds, Mega Wilds, 2x Multiplicer Wilds , Portal Feature och World Bonus.

Kom ihåg hög volatilitet (varians) Slots är mer flyktiga med färre små vinster, men större stora vinster. Det betyder i allmänhet längre "torra stavar", men med lite tålamod och en större bankroll är de stora vinsterna mycket mer givande.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Tome of Madness

Title Tome of Madness
Game Platform Play'n GO
3D Yes
Bet Levels 2
Coin Values 0.10
Game Features Multipliers, Other World Free Round, Abyss Portal Effect, Special Wilds
HD Yes
Jackpot Yes
Lines 9
Maximum Win 10000
Min / Max Bet 0.10 / 100
Reel Type Falling symbols with Void function
Reels 5
Rows 5
Symbols Book of Magic, Gems
Technology HTML5
Theme Inspired by Indiana Jones
Ways to Win N/A
Free Spins Yes
Wheels 5
Graphics 10/10
Sound Effects 10/10
Entertainment 10/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Gems
Heart of The Jungle

Heart of The Jungle

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Heart of The Jungle från Ash Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Luchadora

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Luchadora från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

BlackJack Single Deck

BlackJack Single Deck

RTP baserad på bästa strategi är 98,89%. I Blackjack är ditt mål att få en hand med ett värde närmare 21 än givaren

Game Blackjack gratis

Klicka här och spela gratis

Heroes of Spin

Heroes of Spin

Spins hjältar ser precis hur du kan tänka dig, det är en superhjälteplats med en enkel design som ser ut som om den kommer rakt ur en serietidning

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Puss N Boots

Puss N Boots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Puss N Boots från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis