SmultronSpel
Tombstone

Tombstone

Tombstone är den senaste slotutgåvan av online casino mjukvaruleverantör NoLimit City. Spelet är en intressant, Wild West-tema slot fylld med 5 hjul och 108 vinstlinjer. Med den allra första spinnningen på detta spel, reser de till de anmärkningsvärda vilda västländerna där de kan ta tag i generösa vinster för sina ansträngningar investerade i att upprätta lag och ordning.

Spelet gör ett fantastiskt nytt tillskott till NoLimit City redan imponerande slots bibliotek som innehåller populära titlar som Fruits, Starstruck, Hot Nudge, Oktoberfest, Wixx och Kuslig Carnival.

Det enorma Mega Jackpot-progressiva priset är klart ett av de största dragningarna av detta spel. Priset når in i miljoner, och har skapat några väldigt rika vinnare. Faktum är att den största utbetalningen som någonsin gjorts från en online-slot kom från Mega Fortune, med den lyckliga vinnaren som går bort med en massiv 17,9 miljoner euro.

Åter i tiden på Tombstone

Gör dig redo för ett besök i den livligaste staden i 19th century Arizona, eftersom rushen för silver- och guldminor såg tousentals prospektörer, äventyrare och mörkare ner på den lilla staden nära gränsen till Mexik. ZNoLimit City tar oss tillbaka i tiden på Tombstone-slottet med nudging outlaw wilds och tre fria spinsfunktioner som kan leda till segrar på upp till 11 456x din satsning.

Denna vilda västliga, otäcka slott från Nolimit City är underhållande och har ett uppfriskande tema för det med tecknade animationer som engagerar sig i vissa aspekter. Ljudeffekterna lägger till en extra känsla för Tombstone när du snurrar hjulen. Funktionerna i den här slitsen är dåliga för utrotningsvildarna och inte en utan tre gratis spin-bonusfunktioner som alla erbjuder något annat.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Tombstone

Title Tombstone
Game Platform Nolimit City
Game Features Multipliers
Min / Max Bet 0.10 / 10
Reels 5
Technology HTML5
Ways to Win 108
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Three Musketeers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Three Musketeers från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hong Kong Tower

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hong Kong Tower från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Chuzzle

Chuzzle Slot

Chuzzle slot takes you to world of funny creatures spinning on the reels

Läs mer

Wonder Hounds

Wonder Hounds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wonder Hounds från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Gem Hunter

Gem Hunter

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Gem Hunter från WMS Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis