SmultronSpel
Thor Hammer Time

Thor Hammer Time

Thor: Hammer Time är ett spelautomat med norr tema från Nolimit City. Spelat med en 5-hjuls, 20 vinstlinjemotor, den har klassiskt ljud och visuell samt ett bra utbud av extrafunktioner.

Skulle det inte vara bra om du hade en magisk joker som du kan använda för att förvandla det skräp som livet snurrar dig till vinnande kombinationer? Nu kan du ha just det tack vare "Mega Joker" ett roligt och potentiellt lukrativt spelautomat från Novomatic. Det finns massor av saftiga betal-bord-priser tillgängliga för att snurra in dina favoritfrukter som meloner, druvor, körsbär, citroner, apelsiner och plommon, medan Mega Joker har kraften att tilldela omedelbara priser och förvandla icke-vinnande snurr till vinnande.

Berömd norr Gud Gud

NoLimitCity, mjukvaruleverantören som växer enormt ett tag nu, har precis lanserat en riktigt rolig online-kortplats som heter Thor Hammer Time. det handlar naturligtvis om den berömda norröna guden Thor eftersom ingen någonsin kan få tillräckligt med den här karaktären och de norröna mytologin-teman.

Det bästa med detta spel är definitivt närvaron av några riktigt roliga bonusfunktioner. Du kan få Thor's Lightning Bonus med multiplikatorer, slumpmässiga klibbiga vildmarker och klibbiga expanderande vildmarker och den här symbolen skjuter också ner på den femte rullen, vilket ger dig fler funktioner tills den skjuter ut från rullen.

Du kan också få Rune Raze slumpmässigt utlöst på valfri rotation som förvandlar alla runor till en specifik rune, Hammer Time slumpmässigt utlöst på alla snurr som gör att alla högt betalande symboler förvandlas till Thor's Hammer och till och med Scatter Energy Collect som gör att rullar respin för att få mer sprider och utlöser Asgard gratissnurr.

Thor: Hammer Time från Nolimit City tar dig till ett äventyr med den nordiska guden Thor, där du kommer att ge dig ut i uppdrag bland kraftiga blixtar och åska. När allt kommer omkring är han åskans och blixtens gud. Detta spel har en klassisk inställning av fem rullar, tre rader och totalt 20 vinstlinjer. Det har också fem intressanta och roliga funktioner att se fram emot, som är Thor's Lightning Bonus, Rune Raze, Hammer Time, Scatter Energy Collect och Asgard Spins.

Vildsymbolen kan ersätta alla symboler förutom scatter- och bonussymbolerna. Förutom dessa två specialsymboler finns det tio andra symboler som är aktiva i denna spelautomat och de är en guldbit, Thors hjälm, en yxa, en kalk, en manschett och fem symboler som illustreras med olika betydande runbokstäver.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Thor Hammer Time

Title Thor Hammer Time
Game Platform Nolimit City
Free Spins Yes
Game Features Multipliers, Respin
Lines 20
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Fruit Bonanza

Fruit Bonanza

Spela Fruit Bonanza slot på 5hjul och på 9vinstlinjer. Om du gör ett Max bet på 4,5 mynt så har du en chans att vinna en av de fyra jackpottarna

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Wolf Hunters

Wolf Hunters

Wolf Hunters är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer från vänster. Spelet har 7 standardsymboler som ger vinst om du får 3 eller fler likadana symboler

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Wild Cats Multiline

Wild Cats Multiline

Gå med i de stora djuren på de afrikanska slätterna i Wild Cats Multiline, en 6-hjuls videoslits från Red Tiger Gaming

Game Slotmaskiner Gratis Djuren

Klicka här och spela gratis

Life of Brian online slotmaskiner

Life of Brian

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Life of Brian från Playtech och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

20p Roulette

20p Roulette

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska bord spel 20p Roulette från NextGen Gaming och som du kan spela gratis här

Hot Game Bordsspel Gratis Roulette Gratis

Klicka här och spela gratis