SmultronSpel
The Wish Master

The Wish Master

Wish Master ger dig chansen att göra alla dina önskningar realiserade på varje varv. Spelet har den spännande Wish Master-funktionen. Här flyr en genie från sin flaska närhelst en Scatter dyker upp, för att aktivera en spännande funktion.

Att hitta old-school-motiv och nostalgisk atmosfär medan du spelar NetEnt's Jackpot 6000-slot är något ganska typiskt. Du kommer att njuta av massor av sentimentala ögonblick när du spelar detta klassiska kortplats och vi kommer att berätta vad du kan förvänta dig. Kontrollera dina säkerhetsbälten, varva ner och låt oss dyka in i det väsentliga för att spela, vinna stort och bli ett proffs för rullarna med frukt och jokare.

Det heter Wishing You Fortune, det har utvecklats av WMS Gaming och det går med i en lång lista med orientaliska teman som vi har granskat tidigare. Wishing You Fortune är en femhjuls spelautomat med fyra rader och 1024 sätt att vinna; standardlönestrukturen ersätts med en mekanism som låter dig vinna så länge du har matchande symboler i angränsande rullar från vänster till höger.

Alla dina önskningar går i uppfyllelse

Funktionerna som kan aktiveras när genie kommer ur sitt flaskområde sträcker sig från x2- eller x3-multiplikatorer, expanderande och slumpmässigt placerade Wilds, Wild-ersättning av valda symboler och till och med en hel Wild-rulle. När funktionerna är aktiverade blir räknaren ökad, vilket innebär att funktionerna är aktiva så länge det finns nummer i spinnräknaren. Spänningen kan fortsätta och fortsätta.

Ja, vi talar om Wish Upon a Jackpot-spelautomaten från Blueprint Gaming som är en tvist på den vanliga sagan, vilket gör det till en kombinerande kombination av flera av de klassiska barns berättelser som alla rullas till en. Det är lite som vem vem av det magiska landet.

Behärska dina önskningar för det perfekta videoslotsspelet när du upptäcker magin i Net Entertainment's The Wish Master. Denna 5-hjuls, 20-vinstlinje kommer att ta dig bort till landet med stora vinster när du aktiverar sin Wish Master Bonus Feature, som lägger till multiplikatorer och Wilds för att förlänga spelets spänning.

Wish Master är helt kompatibel med operativsystem Windows, Mac och Linux och ger dig en verkligt minnesvärd slotupplevelse via en webbaserad plattform som är snabb att ladda och lätt att navigera.

Wish Master öppnar med en kort animerad scen som får dig att känna att du går genom en grotta full av skatt. Av på avståndet ser du en gyllene genies lampa, och när du närmar dig den försvinner spelskärmen i sikte. Med djupa, rika färger och fantastiskt designade grafik är detta verkligen ett visuellt vackert spel att spela. En lugnande melodi med arabisk smak uppspelas i bakgrunden, och när du klickar på spinnknappen ringer ett ljud som mynt som faller ut.

Detta spel är bland några av de vackraste som någonsin producerats av NetENTs konstnärliga team, och symbolerna är inget undantag. Fancy-rullade kortbokstäver J, Q, K och A representerar de fyra lägsta värdena, och symbolerna med det övre värdet hämtas direkt från forntida arabisk geniefolk.

Själen är själv en ganska olycksbådande kille, svart, grå och formskiftande, med glödande glödögon och lågor som kommer från hans händer.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Wish Master

Title The Wish Master
Game Platform NetEnt
Coin Values 0.01 - 0.50
Game Features Expanding wilds, Multipliers, Random Wilds, The Wish Master Feature, Wild Substitutions
Lines 20
Maximum Win 900 000.00
Min / Max Bet 20 - 200
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Bet Levels 1-10
Theme Adventure, Fairy-tale, High Volatility, Magical, Treasures
Graphics 7/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Spelmaskiner på nätet Mysterium
Wheel of Fortune Tripple extreme spins slotspel

Wheel of Fortune Tripple Extreme Spins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wheel of Fortune Tripple Extreme Spins från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X slot machine has been designed and developed by Blueprint Gaming,there are 5 reels and 10 ways to win. The gameplay is easygoing but the cash prizes so involved are big. Play it now and to win big.

Läs mer

Friends

Friends

En av de mest populära tv-serierna av alla tider, Friends, har just licensierats till WMS och de har gjort det till en komplex spelautomat

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

Dracula

Dracula

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dracula från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temple och Tombs är en rolig och unik online slot som ger spelarna en spännande online spelupplevelse

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis