SmultronSpel
The Wild Chase

The Wild Chase

Om du njöt av att råna banker och ta joyrides i den oförskämda världen av Grand Theft Auto som barn, kommer den här platsen verkligen ta dig tillbaka. Gå med i ett tjuvslag när de gör sin resa genom Monaco. Spela The Wild Chase online där någon vinst belönas med låssymboler och spinnar igen.

Du kan vinna 423 gånger din insats på varje gratis spin, för om du har tur är det så måste du vara tålamod. Om du gillar lyxiga temanautomater rekommenderar jag starkt NetEnts Mega Fortune som erbjuder en progressiv jackpot som kan förändras i livet.

I Race for Riches

Du och gänget har just framgångsrikt slutfört en bankhiss i en strandstad. Du kör bilbilen med fönstren ner och den svala vinden i ditt hår, störande till några chill-låtar på radion ... Detta är premissen för The Wild Chase online-slots som inspirerar från Miami Vice och GTA, där drifttävlingar och farliga ploys är den lediga normen.

Huvudspelen äger rum mot en stadens bakgrund på vattnet, komplett med prickiga symboler på dollarräkningar, diamanter och andra lyxartiklar på rullarna. Denna snabba proposition från Quickspin är en 5-hjuls, 25 payline slot med en RTP på 96,77%.

De två snygga männen och de två underbara babesna håller högsta värdet, följt av symbolerna på diamanterna, bilnycklarna, klockan, ringen och massan av pengar, i ordning från högsta till lägsta värde. Att skapa en vinnande kombination med någon av dessa symboler kommer att orsaka att utlösningssymbolerna låses på plats, medan resten av hjulen spinner fri. Med lite lycka kan denna funktion tjäna dig några seriösa vinster.

Wild Chase är en 5 fiskespole, 25 payline slot maskin av Quickspin. Spelautomaten är spelbar över alla enheter och ett grymt dash-spel erbjuder en respin-funktion där de vinnande symbolerna hålls med alla andra symboler som respekterar och fortsätter och respekterar hela tiden samma symboler visas under respen.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Wild Chase

Title The Wild Chase
Game Platform Quickspin
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
Lines 25
Maximum Win more than, 10 times the bet
Min / Max Bet 0.25 / 125
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis TV Pengar
Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temple och Tombs är en rolig och unik online slot som ger spelarna en spännande online spelupplevelse

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

Beavis and Butthead

Beavis and Butthead

Beavis och Butt-Head följer verkligen en väldigt lik väg till Blueprints andra märkesautomater med avseende på hjulmekanik, potential och antal bonusrundor

Game Slotmaskiner Gratis TV Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

3888 Ways of the Dragon

3888 Ways of the Dragon

I den här översynen av 3888 sätten i Dragons videospalt får vi se hur designteamet på iSoftBet omfamnade kinesiska lore och numerology

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

The Big Lebowski

The Big Lebowski

Som en hyllning till den legendariska filmen är The Big Lebowski Slot ett underhållande, coolt spel med fin grafik och animationer som förtjänar din uppmärksamhet

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

Henry VIII

Henry VIII

Henry VIII online slot av Inspired Games visar en av Englands spännande monarker, främst i förhållande till hans 6-äktenskapsrekord under hans regeringstid

Game Slotmaskiner Gratis Guld Macau

Klicka här och spela gratis