SmultronSpel
The Ruby

The Ruby

Vi gillade Ruby - den här slottet har säkert sina rötter i en gammal skola fruktig. Designen och funktionerna är dock fina och fräscha. De staplade vildarna i basspelet ger en anständig potential och bonushjulet kan leverera en del toppaktioner. Om du gillar klassiska fruktmaskiner som också levererar en mängd olika extras, markerar The Ruby alla rätta rutorna.

Jag rekommenderar även dig att prova några av iSoftBets andra titlar med Beetle Jewels, min personliga favorit. Kombinera high-end-bilder, ett klassiskt soundtrack och en potentiellt explosiv funktion, Beetle Jewels erbjöd mycket mer spänning än vad vi förväntade oss. Om du är efter avancerad design, en kvalitetsfunktion rund och ett naturtema.

Kan leverera några bästa åtgärder

Ruby är en klassisk 5-hjuls, 30 payline fruktmaskin från iSoftBet. Höjdpunkten här är bonushjulet runt där du kan vinna kontantpriser på upp till 100 gånger din totala insats, gratis spins eller 1 av 3 jackpotpriser beroende på var markören landar.

Med en tydlig layout Ruby blandar sig i några beprövade bonusrundor med en mekaniker som perfekt matchar spelet. Under basspelet håller de staplade vildmarkerna bankrullen tippande medan Bonus Wheel är "Säker" med alla bra grejer som är snyggt borta i den.

Ruby är en klassisk plats som använder fruktmasksymboler och har två separata bonusfunktioner, och en av dem kan tilldela en av tre jackpots eller utlösa ett fritt spinspel. Jag gillar klassiska slots med fruktsymboler, så jag har spelat den här i några timmar för att kunna berätta om det här spelet är bra eller inte.

Vad som omedelbart framstår är kvaliteten på den teoretiska återgången till spelare (RTP), eftersom den är 97,50%, vilket innebär att detta är en av de bästa betalningsslotsarna i sitt slag. Många spelare kommer att njuta av det för sina bonusfunktioner, chansen att vinna en stor jackpot och för det faktum att spelautomaten betalar bra även om du inte får den stora vinsten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Ruby

Title The Ruby
Game Platform iSoftBet
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet €0.30 / 30.00
Lines 30
Jackpot Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Coin Values 0.01 / 1.00
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game 3D Slotmaskiner Gratis
Divine Fortune gratis slots maskiner

Divine Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Divine Fortune från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Friends

Friends

En av de mest populära tv-serierna av alla tider, Friends, har just licensierats till WMS och de har gjort det till en komplex spelautomat

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

The Golden City

The Golden City

Med den senaste iSoftBet-utgåvan med namnet The Golden City-kortplatsen får spelare komma in i den frodiga gröna djungeln och utforska massor av överlappande vinster

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Avalon 2

Avalon 2

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Avalon 2 från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis