SmultronSpel
The Greatest Train Robbery

The Greatest Train Robbery

Gå med i ett band med Wild West-banditer i The Greatest Train Robbery, en 5-hjuls, 40 vinstlinje-slot från Red Tiger Gaming. Se här för mysteriumomvandlande symboler, kloning wilds och respins samt en gratissnurr-funktion. The Greatest Train Robbery-sloten av Red Tiger Gaming är fullpakad med massor av re-spins, värdefulla kloning av vilda symboler, massor av gratissnurr och mysteriesymboler.

Spelets tema är ganska uppenbart, det har brott och råninspirerade symboler som en gång landat i matchande positioner på rullarna kan ge syndiga vinster. Den kommande versionen av Red Tiger Gaming kommer fullspäckad med alla slags äventyr i Vilda västern. Fans av vackert återgivna spel bör definitivt utforska andra Red Tiger Gaming-utgåvor som Spin Town, Thor's Lightning, Mystery Reels, Reactor, Gem Blast, Fruit Blox, Dragon's Fire, Flaming Fox och Jester Spins.

Syndiga vinster

The Greatest Train Robbery-spelautomaten från Red Tiger återgår till sin standardform av en spelautomat med massor av modifierare och saker som pågår. Temat är ganska mycket tecknade baserade västerländska med rullarna representerade av en fågelperspektiv av tågvagnar och naturligtvis ljudet av ånga och visselpipor när vi snurrar och slår vinner.

The Greatest Train Robbery-spelautomaten är ganska bra och barnslig kul om du gillar tecknade filmer och allmän förödelse medan du spelar, med allt det skjutande och exploderande för att hålla din bankroll mer eller mindre intakt. Grafiken är grundläggande men ljuden och animationerna passar vårt västerländska tema mycket bra och vi får en solid 96,03% RTP att starta.

Du kommer inte att lämna denna järnväg med för mycket guld eftersom det inte är ett oerhört flyktigt spel, handlar mer om att samla mindre till mellersta vinster via modifierarna. Som sagt, jag tror att det finns bättre tåg att fånga än den här, som erbjuder mer i vägen för en första klassens resa.

De tre banditerna som går under namnet The Gold Express Heist är tillbaka till sina icke-goda sätt, och den här gången planerar de att dra av sig det största tågrånet genom tiderna. De har fått uppmärksamma ädelstenar, blanka diamanter och guldstänger. Beväpnade med dynamitpinnar är de redo att orsaka lite kaos och förödelse på tågvagnens rullar. Redo att gå med dem i sin ambitiösa heist?

The Greatest Train Robbery från Red Tiger Gaming spelas på vagnar som utgör fem rullar och fyra rader, med totalt 40 fasta vinstlinjer. Denna videoslot är absolut fullspäckad med funktioner, allt tack vare de tre banditerna. De kan utlösa funktioner som kloning av wilds, respins och mysterysymboler. The Greatest Train Robbery kommer också med en gratissnurr-funktion under vilken banditerna återigen kan dyka upp.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Greatest Train Robbery

Title The Greatest Train Robbery
Game Platform Red Tiger Gaming
Game Features Re-Spins
Free Spins Yes
Lines 40
Maximum Win over 2,000x
Min / Max Bet 0.20 / 40
Reels 5
Rows 4
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Mysterium
Bordsspel gratis Triple pocket Hold'em

Triple Pocket Hold'em

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Triple Pocket Hold'em från Quickfire och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Dragons Fire

Dragons Fire

Du som fascineras av fantasymiljöer och har sett vartenda avsnitt av Game of Thrones kommer inte bli besviken när du klickar dig in Video Slot Dragons Fire

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Dragon Emperor spelautomaten

Dragon Emperor

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dragon Emperor från Nextgen gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Cats

Cats

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Cats från Williams internactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Tome of Madness

Tome of Madness

Spela n Gos otrygga explorer Rich Wilde är tillbaka och går in på ett annat episkt äventyr bara den här gången är han unraveling mörkare mysterier i Rich Wilde och Tome of Madness

Game Slotmaskiner Gratis Macau Gems

Klicka här och spela gratis