SmultronSpel
The Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape är en 5-hjuls, 20 vinstlinje slot från Pragmatic Play. The Great Chicken Escape är definitivt underhållande - med totalt 8 bonusfunktioner kanske du tycker att denna plats är låg till medelhög variation. Tvärtom, det är mycket flyktigt. De största vinsterna kommer från Get Clucky Free Spins-funktionen eftersom den ökande multiplikatorn kan leda till stora vinster.

Med in-play-funktioner som Guard Dog wilds, Chicken Run wilds, och omsorgspaketmodifierare, och enorma bonusrundor Secret Tunnel, Poultry in Motion, Get Clucky och To the Other Side, kan spelare kläcka ut den perfekta planen för att undkomma coop.

Att vara en framgång för oss

Med en mängd funktioner och ett otroligt roligt tema, ser vi fram emot att se The Great Chicken Escape vara en framgång för oss. The Great Chicken Escape är det senaste tillskottet till Pragmatic Play: s populära erbjudande och följer lanseringen av Hot Chilli, som går med i fansfavoriter Sweet Bonanza och Mustang Gold, samt det prisbelönta Wolf Gold.

The Great Chicken Escape från Pragmatic Play är en online-slot som är laddad med bonusfunktioner. Det finns tre roliga basspelmultiplikatorer, två gratissnurr och tre minispel. Det är en av de mest spännande slots som vi hittills har sett från Pragmatic Play, särskilt med sitt generösa 500x topppris.

The Great Chicken Escape är en online-slot med ett actionfylldt tema, eftersom en grupp kycklingar planerar en komplex resa från deras gård. Var och en av kycklingarna har sin egen personlighet, och var och en är klädd i arméns kamouflage, perfekt för sin flykt.

The Great Chicken Escape är ett roligt och unikt spelautomat som säkert kommer att hålla dig underhållen och engagerad. Spelet ger dig många möjligheter att landa fantastiska utbetalningar tack vare det stora utbudet av bonusar som du kan landa. Basspelmodifierarna erbjuder så många fantastiska sätt att vinna, medan bonusspelen erbjuder några roliga spelupplevelser med underhållande spel.

Roliga huvudpersoner, bra design, RTP över genomsnittet och topppotten på 5 000x, detta är alla mycket goda skäl att prova The Great Chicken Escape.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Great Chicken Escape

Title The Great Chicken Escape
Game Platform Pragmatic Play
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 / 100
Lines 20
Game Features Big Money Bonus
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar Djuren
Fairy tale legends

Fairy Tale Legend

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fairy Tale Legend från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Epic Monopoly 2

Epic Monopoly ll är lika episkt som namnet antyder, då det spelas på två uppsättningar med rullar som kan trigga fantastiska bonusar

Game Slotmaskiner Gratis Monopoly

Klicka här och spela gratis

Phoenix Reborn

Phoenix Reborn

I sin nya plats, Phoenix Reborn, har Play N Go gett Phoenix en Atzec-twist och ställer rullarna mot ett gammalt tempel

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Avalon 2

Avalon 2

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Avalon 2 från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Splendour Forest

Splendour Forest

Vi tittar under spelets huva för att testa Splendor Forest-slot till max och avslöja alla dess hemligheter

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis