SmultronSpel
The Golden City

The Golden City

Gå på jakt efter förlorad djungelrad i The Golden City. Skapad av iSoftBet är det en 5-hjuls, 20 vinstlinje, symbol släppplats. Höjdpunkten är Trail Bonus där du kan vinna gratissnurr eller utlösa pick me-stil Pyramid Bonus.

Golden City-kortplatsen har spinningaktioner med medelhög till hög varians med en RTP på cirka 95,98%. Spelare som skulle vilja prova några andra iSoftBet-driven spelautomater bör definitivt testa sin tur på Golden Tiger, Vegas High Roller,  Book of Immortals, The Fortune Pig, Imperial Wealth, Jumbo Stampede och Pearl av Orienten.

Grön djungel och utforska massor av överlappande vinster

Med den senaste iSoftBet-utgåvan med namnet The Golden City-kortplatsen får spelare komma in i den frodiga gröna djungeln och utforska massor av kaskade vinster. Spelet erbjuder generösa utbetalningar värda upp till 1 606x spelares andel bland många andra överraskningar. Denna iSoftBet-utgåva med flera bonusar inklusive dess Trail Bonus-läge tack vare vilka spelare kan skaffa gratissnurr bland annat.

Som tidigare nämnts är The Golden City spelautomat ett anmärkningsvärt gammalt Aztec-tema. Det ger uppslukande spelåtgärder och ett unikt visuellt skådespel tack vare sin anmärkningsvärda grafik och bilder som är snyggt integrerade i spelet. Spelets bakgrund visar en antik Aztec-stad medan dess rullar har färgglada statyer, gyllene masker och ädelstenar.

The Golden City från iSoftbet är ett äventyrs-tema slot inspirerat av den berömda legenden om El Dorado, även i vissa myter benämnd The Golden City. På 1500-talet trodde européerna att någonstans i den nya världen fanns en stad där allt var gjord av guld, som blev känt som El Dorado. Många spanska upptäcktsresande vågade sig för att hitta denna dolda stad, men till ingen nytta. Flera uppdrag följde efter det men den gyllene staden förblev ett mysterium.

När du har nått den spännande Trail Bonusen kommer du att kunna följa vägen till gratissnurrfunktionen eller den prisfyllda pyramiden där multiplikatorer går så högt som 1 000 gånger din insats. Finner du vägen till denna mytiska stad?

Rullarna består av färgglada, blanka symboler, inklusive fyra Aztec-mask och fyra ädelstenar som matchar maskernas färger. Den vilda symbolen representeras av en forntida gyllene staty av ett djur som håller en skål full med gyllene mynt. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler än bonusen och spridningen för att hjälpa dig genomföra en vinnande kombination.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Golden City

Title The Golden City
Game Platform iSoftBet
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Maximum Win win up to 1 000x Bet
Lines 20
Free Spins Yes
Coin Values 0.01 - 1.00
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Mysterium
Forsaken Kingdom

Forsaken Kingdom

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Forsaken Kingdom från Rabcat och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Greatest Train Robbery

The Greatest Train Robbery

Det största tågrånet från Red Tiger Gaming spelas på vagnar som utgör fem rullar och fyra rader, med totalt 40 fasta vinstlinjer

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater Hot sync

Hot Sync

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hot Sync från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Pixies of the forest

Pixies of the Forest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Pixies of the Forest från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Royal Gems

Royal Gems

Royal Gems ser mer ut som ett socialt mediaspel än ett traditionellt spel, och är ett ovanligt spel med kunglig tema från Red Tiger Gaming

Game Slotmaskiner Gratis Gems

Klicka här och spela gratis