SmultronSpel
The Equalizer

The Equalizer

Shape shifting-slots är alla raserier för tillfället och medan Equalizer kanske inte har alla klockor och visselpipor hittar du i en MegaWays-kortplats, erbjuder de expanderande rullarna viss variation. Det är säkert fallet i Free Spins-funktionen där extra vinstlinjer och klibbiga vildar verkligen kan komma till sin egen. Vi fann att spelet var ganska volatilt med toppvinster på 10.000 gånger din insats på varje spin / free spin.

Sett från en visuell synvinkel ser utjämningsplatsen fantastiskt ut med alla slags neonfärger och noggrant återgivna musikelement. Det här kommer inte som någon överraskning med tanke på att Red Tiger Gaming har släppt många andra imponerande spelautomater bör kolla som Wild Spartans, Chinese Treasures, Dragon's Luck, God of Wealth, Fruit Blox, Spin Town, Ninja Ways.

Extra vinstlinjer

Vi skulle fortfarande vilja se en slot baserat på New York vigilante. Istället för det, erbjuder den här versionen av Equalizer lite ganska solid action. Jag föreslår också att du försöker andra Red Tiger Gaming-slots. Som är utmärkta på det hela taget - den djävulska djävulens nummer är min hämtning.

Equalizer-slitsen är en mycket flyktig Red Tiger Gaming-utgåva som är fylld med alla slags retro-symboler för saftiga vinster. Spelet är en musik-tema slot med 7 rullar, 60 vinstlinjer och svindlande vinster som kan gå över 10.000x spelarnas spel. Under deras spel kan spelare dra nytta av att utöka vilda symboler som kan packa hela rullar, massor av fria spinn och mycket mer.

Och alla erbjuder de mest overdådiga teman, med komplexa berättelser och unika egenskaper. Rödtigerens Equalizer vill skaka upp saker med sitt grooviga retro-tema, det fina ljudspåret och den imponerande grafiken.

Denna spektakulära utseende med fem hjulsportar erbjuder också en stor utbetalningspotential, så gå in i spåret och börja snurra hjulen. Equalizer kan vara ett mycket givande spel, även om bristen på flera bonusfunktioner som finns i många slitsar kan innebära något annat. Det är ett mycket volatilt spel. Därför kan utbetalningarna vara betydande.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Equalizer

Game Slotmaskiner Gratis
Wheel of Fortune Ultra 5 Reels spelautomater

Wheel of Fortune Ultra 5 Reels

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wheel of Fortune Ultra 5 Reels från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wacky Races

Wacky Races

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Wacky Races från Bally och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Kaiju

Kaiju

Spela videospelautomaten Kaiju och en mängd andra högt uppskattade nätkasinospel. Det är också här som du finner en översikt över bonusar

Hot Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

The Dark Joker Rizes

The Dark Joker Rizes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Dark Joker Rizes från Yggdrasil Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis