SmultronSpel
The Big Lebowski

The Big Lebowski

Som en hyllning till den legendariska filmen är The Big Lebowski Slot ett underhållande, coolt spel med fin grafik och animationer som förtjänar din uppmärksamhet. Den största attraktionen är den progressiva jackpotten, men du borde veta att algoritmen är inställd så att endast högvalsar kan få priset. Den teoretiska återgången till spelaren är mindre än imponerande 94,47%.

Mega Fortune är ett spelautomat skapat av Net Ent som transporterar dig till en värld av fantastisk rikedom. Du kommer att se dollartecken, dyra klockor, manschettknappar och limon, men titta på yachten och roulettehjulet - de leder till spännande utbetalningar och bonusar som kommer att leda dig till det höga livet.

The Big Lebowski är en fem hjulsport med tre rader och tjugofem fasta vinstlinjer. mycket av filmen kretsar runt tio pin bowling och det är här det här spelet är inställt, åtföljd av ett twanging gitarr soundtrack och anmärkningsvärda citat från tecknen varje gång de bidrar till en vinnande combo.

Inspirerad av filmens hjältar och hjältar

Filmfans av över genomsnittlig smak kommer ihåg The Big Lebowski som en varaktig klassiker med Jeff Bridges som "The Dude" tillsammans med John Goodman och Julianne Moore. Lyckligtvis är det nu också en online-slots med samma namn, utvecklat av Random Logic.

Grafik i spelet är ganska realistisk, vilket lockar det till alla sorters spelare. I stor utsträckning har det lyckats att föra filmen till verkliga livet så att det kunde skapa ett välkänt filmteaterunivers för både filmens spelare och fans. Kom och spela med riktiga pengar så att Big Lebowski multiplicerar din insats till ett maximum.

Vi har alla blivit inspirerade av filmens hjältar och hjältar. Faktum är att vi måste titta på dem och få pengar. Men har du någonsin tänkt på en situation där den här filmen kan hjälpa oss att tjäna mycket pengar? Det här gjorde våra kasinon möjliga. Vi har också lyckats bidra till filmen genom spelet. Kort sagt, vi har lyckats konvertera en ikonisk film till ett ikoniskt spelautomat nu.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Big Lebowski

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV
Spelautomater Fruit Shop

Fruit Shop

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fruit Shop från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Club 2000

Club 2000

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Club 2000 från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Pig Wizard

The Pig Wizard

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Pig Wizard från Blueprint och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Eye of Horus

Eye of Horus

Eye of Horus är ett icke-progressivt spelautomat. Gå på ett gammalt äventyr och upplev hur det var att leva i den egyptiska eran

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna Pengar

Klicka här och spela gratis

Flaming Fox

Flaming Fox

Flaming Fox Video Slot ger dig nämligen chans att beskåda sportens inslag genom ett enkelt klick. Luta dig tillbaka, börja snurra och gör dig redo för belönande utdelningar

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis