SmultronSpel
The Amulet and the Charm

The Amulet and the Charm

The Amulet and the Charm är en online videoautomat eller en online pokie-maskin för dig Aussies, som har utvecklats av High 5 Games. Som du kan förvänta dig av namnet dras du in i en magisk och förtryckande värld där både gott och ont är jaktar de rikedomar som att hitta ett överflöd av amuletter kan ge dig - och bonusarna som kan hittas på resan är ganska fantastiska, för.

I denna Sizzling Hot kasinomaskin som skapades och lanserades 6 mars 2003 hittar du inga vilda symboler. Det finns inga gratissnurrbonusar och inga bonusspel. Så här kommer du att titta på en underbar spelautomat utan dessa sidoattraktioner. Redaktörens team i vår portal samlade dock att detta inte gör det till en gammal gammal sak.

Vinn fantastiska priser

High 5 Games 'The Amulet and the Charm slot machine has 5 hjul, 4 rader och 40 betallinjer. Denna videoslot kommer att förtrolla de som gillar att spela gratissnurrar för skojs skull med sina magiska funktioner och möjligheter att vinna fantastiska priser.

Den här Amaya Gaming-slotten tar tillbaka alla klassiker från de retro Vegas-spelen och lägger till en modern twist för att ge ett uppdaterat utseende. Du kan prova på Barer och Bells gratis på vår webbplats, och vi har många fler gratis slots i retrostil tillgängliga som täcker en rad roliga teman.

Bars and Bells-spåret har tillbaka till en enklare era, med alla symboler och ljud som du kommer ihåg, inklusive vattenmelon, plommon, citron, röda bär, nummer 7 och bakre stolpar. Emellertid har utvecklarna också fört spelet uppdaterat med gratissnurr och Streak Breaker-alternativet.

Gör dig redo att gå in i en värld av fantasi när The Amulet and the Charm by High 5 Games ser dig gå med i krafterna för det goda, ledat av den stiliga prinsen och den vackra prinsessan, i kampen mot den mörka trollkarl och trollkarl, som representerar det onda krafterna , när du hjälper dem att skapa den ultimata amuletten för att få allsmäktig makt över den mystiska världen och se till att den förblir fredligt intakt för alltid.

Amulet and the Charm är en IGT-videoslot och kommer från en stor portfölj av utmärkta spelval. Det är ett spel med fantasisymboler och människor som liknar Game of Thrones och erbjuder fem fantasifyllda rullar med fyrtio betallinjer att spela över, samt ett topppris i basspelet med 1000 mynt. Inte riktigt mycket att gå på, men det finns andra sätt att vinna också.

exakt vad som är speciellt med amuletten och charmen. Topppriset är inte så speciellt, men för spelare som tycker om tanken på att rädda damjungar i nöd, kan det kanske ha någon vädjan. Huvudikonerna är det som verkar vara en Kings-vakt, prinsessa, häxa och en riddare, med lägre betalande symboler för en blå och en röd amulett, ess och kung. En örn omsluten av turkos dimma och en drake kransad i lila dimma är de två sista av de vanliga symbolerna.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om The Amulet and the Charm

Title The Amulet and the Charm
Game Platform High 5
Theme Adventure, Fantasy
Technology Flash
Rows 4
Reels 5
Min / Max Bet 0.80 - 160.00
Lines 40
Jackpot No
HD No
Game Features Scatter Bucks, Stacked Wilds
Free Spins Yes
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spinna Mysterium
Trolls Bridge

Trolls Bridge

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Trolls Bridge från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Miss Midas gratis slots

Miss Midas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Miss Midas från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Book of Ra

Book of Ra

Denna online-slots har en mycket attraktiv historia bakom den, fylld av spänning, fara och mysterium

Hot Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

The Jungle II

The Jungle 2

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Jungle 2 från Leander games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Diamond Dogs

Diamond Dogs

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Diamond Dogs från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis