SmultronSpel
Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X

Ibland vill du bara lämna den upptagna atmosfären av moderna spelautomater, med alla sina klockor och visselpipor, för att njuta av enkel uppriktighet och vinster. Super Spins Bar X Gold, med Blueprint Gaming, ger dig möjlighet att raka tillbaka till de gyllene dagarna med deras retro free slots spel.

Att hitta gamla skolmotiv och nostalgisk atmosfär medan du spelar NetEnt Jackpot 6000-slitsen är något ganska typiskt. Du kommer att njuta av massor av sentimentala stunder när du spelar den här klassiska platsen och vi kommer att berätta vad du kan förvänta dig. Kontrollera dina säkerhetsbälten, varva ner och låt oss dyka in i väsentligheten av hur man spelar, vinna stort och bli en pro på rullarna med frukter och jokers.

Njut av en annan retro-upplevelse

Även om du självklart kan njuta av det på din moderna mobil och surfplatta. Spelet består av 5 rullar med 10 vinstlinjer, bestående av endast 5 symboler. På grund av sin okomplicerade natur kan den avnjutas av alla spelare med varierande nivåer av erfarenhet. För dig som vill böj din expertis och träffa en saftig jackpot, kommer bonuspotten Jackpot King minispel att låta dig göra just det.

Om du älskar clunking mekaniska ljud av rullar som snurrar innan klassiska symboler faller på plats, kommer du att älska Super Spins Bar X Gold-spelautomaten från Blueprint Gaming som är en uppföljare till Super Spinner Bar X-spelautomaten när du njuter av en annan retro erfarenhet utan att bli boggad av krusidullerna i de senaste videoflickorna som släpps nuförtiden.

Tyvärr är bakgrunden här inte så glänsande och glamorös som sin föregångare eftersom det är helt enkelt svart med flerfärgade rutor märkta med siffror på dem som markerar de 10 vinstlinjer som finns tillgängliga på den här 5-hjulsplatsen och de använda ljuden är inte lika spännande, antingen som det bara är din typiska hjulmekanik med skakande tippar som ringer ut högt när varje hjul går i stopp.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Super Spinner Bar X

Hot Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet
Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits

Wonky Wabbits

Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits har også bonusspill og moduser som garanterer store, umiddelbare gevinster

Läs mer

Geisha’s Garden

Geisha’s Garden

Geishorna och samurajerna väntar på dig i Geisha’s Garden så vad väntar du på? Klicka dig in i spelet redan nu och snurra de ljuvliga hjulen samtidigt

Game Slotmaskiner Gratis Pengar Mysterium

Klicka här och spela gratis

Wheel of Fortune Ultra 5 Reels spelautomater

Wheel of Fortune Ultra 5 Reels

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wheel of Fortune Ultra 5 Reels från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Scrooge’s Jackpot

Scrooge’s Jackpot

Fiktionens mest berömda miser får behandlingsplatserna i Scrooges jackpot, en 5-hjuls, 20 payline jackpot-slot från Leander Games

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Jungle wild

Jungle Wild

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Jungle Wild från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis