SmultronSpel
Super Joker

Super Joker

Super Joker är en 3-hjuls Betsoft fruktmaskin med en gammal skolvibe. Med 5 vinstrader, liksom en supermätarbonus, ger spelet i princip två slots för priset på en. Om du är en fan av traditionella spelautomater, kan det här vara rätt uppe på gatan.

I andra aspekter är spelet för enkelt och det är ingen chans mot nyare slots med unik design och mycket fler funktioner. Och funktioner som följer handlingen, inte de standarder som finns i någon spelare. Men om du verkligen bryr dig bara om utbetalningar, kommer du definitivt att gilla Mega Joker spelautomat.

Traditionell spelautomat

Med traditionell spelautomat menar vi förresten den typ vars primära blomstrar inkluderar alla tillgängliga glödlampor på skärmen som tänds för att beteckna en vinst. Vi menar snurrande citroner, körsbär och guldklockor.

Om det du vill ha är en enkel spelautomat med några moderna detaljer som kastas in, så är denna låga volatilitetsplats precis rätt för dig. Sizzling Hot, som drar den ur väskan när det gäller nostalgi, är en klassiskt tema Novomatic-utgåva som verkligen ger en minnesvärd och anmärkningsvärd online-upplevelse.

Super Joker kanske inte har vilda eller scatter-symboler att skryta med, och den har inte heller en progressiv jackpot, men vad den har är massor av old-school-effekter.

Pragmatic Spelar har lagt till sin samling av gamla skolan fruktmaskiner med Super Joker. Det är en 3-hjuls, 3 rad, 5 vinstradspår som kommer med ett par extra. Land 2 rullar fulla av matchande symboler men ingen vinnare sedan den andra rullen fortsätter att snurra tills en vinnare träffar. Fyll hela skärmen med matchande symboler för att få bonushjulets multiplikatorer att spela vilket kan öka utbetalningarna med upp till 20x.

I dess väsentlighet är Super Joker-slotet av Pragmatic Play ett klassiskt, vintage vibesinspirerat spel vars titel säger mycket om sitt spel och bonusar. Spelet är packat med 3 rullar och 5 vinstlinjer med en stor, något över genomsnittet RTP som ligger på 96,52% och fantastiska maximala vinster som går upp till 1 500x spelares insats, vilket är ett bra pris för ett så enkelt spel.

Några av de främsta höjdpunkterna i denna traditionella version av Pragmatic Play inkluderar dess multiplikatorhjulbonus och ännu mer spännande respin tills du vinner-läget. När det gäller dess visuella verkar Super Joker-spåret vackert gjord med underhållande diskotek och vackert utformade symboler.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Super Joker

Title Super Joker
Game Platform Pragmatic Play
3D No
Bet Levels 1
Coin Values 0.01
Free Spins No
HD No
Jackpot No
Lines 5
Maximum Win 1,500x (Max €37,500)
Min / Max Bet 0.05 - 25.00
Reel Type Mix of retro slot and video slot
Reels 3
Rows 3
Symbols Bar Symbols
Technology HTML5
Theme Based on traditional retro slots
Ways to Win 5
Game Features Respin Until You Win Feature, Multiplier Wheel
Wheels 3
Graphics 4/10
Sound Effects 4/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar
South park reel chaos

South Park Reel Chaos

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten South Park Reel Chaos från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hong Kong Tower

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hong Kong Tower från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Yggdrasil Tree of Life

Yggdrasil Tree of Life

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Yggdrasil Tree of Life från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Rage to Riches

Rage to Riches

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Rage to Riches från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sweet Alchemy

Sweet Alchemy

Spela på Sweet Alchemy-spelautomaten nu. Tveka inte att testa flera av favoriterna bland nätkasinospelen

Hot Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis