SmultronSpel
Super Diamond Wild

Super Diamond Wild

Så det finns detta Super Diamond Deluxe spelautomat från Blueprint Gaming med glittrande juveler, stapelbara symboler och en progressiv jackpot. Super Diamond Wild är en 3-hjuls, 5-payline-slits som drivs av mjukvara. Detta är en ganska klassisk plats, med en lite modern vridning. Förvänta citroner, körsbär, apelsiner, vattenmelon, barer, stjärnor och tur 7s. Naturen representeras naturligtvis av diamanten jackpot jester wild nudge.

Super simple fruit machine action är vad som erbjuds i Super Diamond Wild, en 3-hjuls, 5 payline slot från iSoftBet. Paket full av klassiska fruktiga bilder, det kommer med reel respins om du bara saknar att skapa en vinnare och ett bonushjul där du kan öka din utbetalning med en multiplikator mellan 2x och 10x.

Inspirerad av den gamla generationen av spelautomater är Bars and Bells en riktig hyllning till de mest kända slotsna hela tiden, som den återvänder med absolut trovärdighet med dess grafik och symboler, men alla krydda med ett modernt spelsystem och riktigt fantastiskt bonusfunktioner.

Ta med alla bra minnen tillbaka

Symbolerna är alla grundläggande frukt maskin ikoner och det finns få funktioner alls för mig att kommentera. Du blir vild och du får ett bonushjul, annat än det, det finns inte mycket kvar för mig att nämna.

Huskanten är också mycket högre än vad vi skulle vilja se som och som sådan skulle vi inte rekommendera det här spelet. Med alla bra minnen tillbaka är detta ett spel som passar den mest erfarna publiken, medan nybörjare ska hålla sig till Super Diamond Wild tips och hoppas kunna sänka huskanten.

Super Diamond Wild är ett spännande spelautomat av iSoftBet som är en av de bästa spelleverantörerna i iGaming-samhället och har krediterats med skapandet av några av de mest spännande spelautomaterna genom åren. Även om deras senaste release Super Diamond Wild är ganska grundläggande, packar det säkert en massiv utbetalningsstans med maximal vinst på 800x din satsning upp till spel.

Vissa kan uppleva spelet som tråkigt men när du tänker på den massiva vinsten den har att erbjuda, skulle du definitivt vilja ställa in rullarna i rörelse. Grafiken är ganska färgstark, eftersom den ger tillbaka den gamla skolens nostalgiska känsla. Även signaturmelodin påminner också om de goda gamla dagarna då borden vid landcasinonerna fanns med de gamla skolgångarna. Faktum är allt om Super Diamond Wild serie av den klassiska spelautomaten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Super Diamond Wild

Title Super Diamond Wild
Game Platform iSoftBet
Technology HTML5
Rows 3
Reels 3
Lines 5
Game Features Re-Spins
Graphics 4/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 4/10
Game Library GameHub
Game 3D Fruktmaskiner på Nätet Pengar
Gratis Slots

Scarface

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scarface från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spartus

Spartus

Spartus spill gratis. Se frem til et interessant og underholdende spill full av fantastiske gevinster

Läs mer

Eastern Emeralds

Eastern Emeralds

Eastern Emeralds är en videospelautomat med 3x5 hjul och 20 insatsrader med Multiplier Wild-symboler och Free Spins Bonus

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Theme Park Tickets of Fortune

Theme Park Tickets of Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Theme Park Tickets of Fortune från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bars and Bells

Bars and Bells

Bars and Bells är en av Amayas spelautomater, med ett klassiskt tema som används i en modern 5-hjuls titel och med designen

Hot Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis