SmultronSpel
Super Diamond Deluxe

Super Diamond Deluxe

Du kan vinna Super Diamond Deluxe slots spel om en kombination av matchande symboler landar på intilliggande hjul under spel. När du får 3 eller fler matchande symboler att visas på gratis slotmaskiner får du mycket fler möjligheter att vinna stora. Symbolerna kan rada upp från tredje, andra eller första hjulet. Tänk på att du kan slå den progressiva jackpotten om alla fem hjul rullar guld.

Super Diamond Deluxe slots är enkla men mycket roliga att spela. Spelet är lite ovanligt för Blueprint-spel, eftersom Blueprint är känt för att göra visuellt fantastiska spelautomater fyllda med action, bonusar och funktioner. Medan Super Diamond Deluxe varken är ett konstverk, och mycket lite pågår när det gäller bonusar.

Genie Jackpots Megaways ser exakt ut som det ursprungliga Genie Jackpots-slottet från Blueprint Gaming. Det betyder att levande grafik med charmiga tecken är en del av din online spelupplevelse. Det mesta av spelet är skapat med 2D-grafik, men genionen framträder som en tredimensionell karaktär som dyker in för att tilldela bonusar.

Slots är ett populärt val

Detta är en 5-hjuls video spelmaskin som levereras med tio olika betal-linjer att spela. Den har de vanliga spelautomaten, Tio, Jack, Queen, King och Ace. De högre betalande symbolerna på detta spel är förstås juvelsymbolerna, med diamanten som den högsta betalande av alla, där en skärm full av diamanter ser dig vinna 5000x din myntstorlek. Super Diamond Deluxe kommer också med ett pottpris, för att vinna detta måste spelaren landa en skärm full av diamanter på gyllene rullar.

Denna stora Blueprint Gaming spelautomat bryter sig bort från den traditionella spelautomat när det gäller att vinna. Inte bara kan en spelare vinna genom att lägga upp tre på varandra följande symboler från vänster till höger, men kan också vinna från höger till vänster. I själva verket var som helst där tre eller flera på varandra följande symboler visas på en vinstlinje kommer spelaren att vinna en vinst. Detta är förmodligen en av anledningarna till att Super Diamond Deluxe-slots är ett populärt val.

Super Diamond Deluxe har inte bara fördelen av att kunna skapa en seger någonstans på hjulen, men den kommer också med staplade symboler. Stack-symboler spelar också en stor del av dessa spel, eftersom de skapar större vinster när de rullar in.

Över allt vi skulle säga Super Diamond Deluxe är en utmärkt plats att spela för människor som gillar grundläggande spelautomater. Här på Casino online kan du ta det för en tur i demo-läge för att se om du gillar det här spelet. Spelet kan spelas på en mängd olika enheter.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Super Diamond Deluxe

Title Super Diamond Deluxe
Game Platform Leander Games
Technology HTML5
Reels 5
Lines 10
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet
Caribbean Stud Poker

Caribbean Stud Poker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Caribbean Stud Poker från NetEnt och som du kan spela gratis här

Bordsspel Gratis

Läs mer

Goldilocks

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Goldilocks från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Guld

Klicka här och spela gratis

Temple of Nudges

Temple of Nudges

Temple of Nudges omfattar ett sydamerikanskt inspirerat tema Aztec kanske? Som placerar oss i vild djungeln, komplett

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Yggdrasil Tree of Life

Yggdrasil Tree of Life

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Yggdrasil Tree of Life från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Super Diamond Deluxe

Super Diamond Deluxe

Du kan vinna Super Diamond Deluxe slots spel om en kombination av matchande symboler landar på intilliggande hjul under spel

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis