SmultronSpel
Starstruck

Starstruck

Starstruck från Nolimit City är ett klassiskt, frukt- och BAR-tema-kort som innehåller tre rullar, tre rader och fem satslinjer för att du ska få chansen att lyckas. Denna fruktiga slot har två fantastiska och roliga funktioner som du kan se fram emot: Starstruck och multiplicera vilda. Spelet är smidigt och enkelt, medan symbolerna sticker ut med sin sprudlande glittrande effekt.

Det finns flera roliga dolda funktioner i Bars and Bells videoslot. Först av dem är Streak Breaker-bonusfunktionen. Det är ett vadslagningsalternativ. Du kan välja bort eller av det genom att klicka på den runda knappen. Det är beläget under rullarna. När Streak Breaker-läget är aktivt visas fem öppna utrymmen till höger om rullarna.

Innehåller fortfarande tillräckligt med action

Starstruck från Nolimit City är en plats som spelare på alla nivåer kan njuta av, speciellt om du vill ha något som är lite mer avslappnat men som fortfarande innehåller tillräckligt med action med den speciella Starstruck-bonusfunktionen och det multiplerande vildmarket. Detta spel tar dig tillbaka i tiden till de gamla klassiska spelautomaterna med folkmassorna i bakgrunden, de andra ljudeffekterna samt hela utseendet och känslan av det hela.

Den Stockholm-baserade indie-spelutvecklaren Nolimit City har nyligen meddelat sitt senaste tillägg till en ständigt växande portfölj av spännande och visuellt tilltalande videoslots. Titeln heter Starstruck, och det är säkert att låta spelare känna exakt det när de snurrar sig till stora vinster och ännu större bonusar.

Nolimit City drar nytta av sin fart från det mycket hyllade Owls-slotet som släpptes i februari och följer upp det med denna underbara titel. Där Owls var innovativ och fantastisk, går Starstruck tillbaka till grunderna på ett engagerande och uppdaterat sätt.

Spelet har en enkel 3x3-layout och symbolerna påminner om de klassiska fruktluckorna. Grafiken är banbrytande och färgglad, men det finns ingen oro för att bli uttråkad här. Trots sin klassiska natur är alla symboler på rullarna så djärva och väl utformade att de verkar hoppa av skärmen.

Spel i denna nisch har många vanliga saker med enhandbanditer, men de erbjuder också en annan fördel som du faktiskt inte kan hitta på fasta kasinon: den här låter dig spela för skojs skull eller för riktiga pengar, vilket bara är upp till dig. Regelboken förblir trogen varje bokstav oavsett det aktiverade läget.

Precis som i äldre salonger behöver du inte spendera tid på att titta runt skarven och så småningom ta reda på hur mycket du får betalt för en kombination av tre symboler på en aktiv vinstlinje. Allt är högt och tydligt, så de lyckliga vinnarna kommer att ta maximalt 1.500 mynt under basspelet om diamanter verkar matchas med staplade Multipliering Wilds.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Starstruck

Title Starstruck
Game Platform Nolimit City
Lines 5
Game Features Multipliers
Maximum Win 1 000x on a single bet line
Reels 3
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet
Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Da Vinci Diamonds från High 5 Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Black Knight 2 slotmaskinen

Black Knight 2

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Black Knight 2 från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Dazzle Me slotmaskiner

Dazzle Me

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dazzle Me från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Tiki Fruits

Tiki Fruits

I Tiki Fruits spelautomater kommer det som namnet kanske antyder att handla om totempålar och frukter i en salig blandning

Game Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

King Colossus

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten King Colossus från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis