SmultronSpel
Svenska slotmaskiner Starburst

Starburst

Det har varit mycket snack om NetEntertainments Starburst, den skapade stort intresse och höga förväntningar hos oss som behövde ny underhållning. Men vad vi fick var inte en typisk NetEnt slot – enkel grafik (för enkel faktiskt), Jean Michel Jarre liknande ljud (vilket är ett perfekt komplement till temat), och ett försök till innovativa funktioner, men inte särskilt lyckade sådana.  Mindre är Mer  är en slogan som kan fungera i vissa branscher, men utvecklingen av slotspel är inte en av dem. Men, om man tittar på spelets helhet är faktiskt inte Starburst något särskilt dåligt spel – tvärtom. Det kommer definitivt få sina fans, men problemet är att det är långt ifrån den kvalitet vi är vana vid att bli serverade från NetEnt.

Att döma av namnet Starburst hade man förväntat sig kosmiska, stjärnlika element i spelet – men istället fick vi en drös med värdestenar, röda sjuor och Barsymboler, dekorerade med lite stjärnlika gnistor. Det enda som verkligen passar temat är den snygga kosmiska bakgrunden och de förstärkta ljuden, liksom den enda specialfunktionen i spelet – den expanderande wildsymbolen, som ger nya spins. En positiv sak till är att Starburst ger vinster från båda hållen, vilket ger ett bra antal vinster med tanke på att det bara har 10 linjer, så du förlorar inte mycket på det. Dessutom är det gjort för alla typer av spelare, med myntvärde från $0.01 till $1 och möjligheten att satsa upp till 10 mynt per linje, vilket ger insatser från $0.10 till $100, vilket är tillräckligt för allas behov och önskemål.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Starburst

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis
Svenska spelautomater X-men

X Men

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten X Men från Playtech och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Baker’s Treat

Baker’s Treat

Förutom enkelheten finns det även fina funktioner som kan göra sötsaker ännu godare. Denna slot Baker’s Treat består utav 5 hjul och har 15 stycken vinstlinjer

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X slot machine has been designed and developed by Blueprint Gaming,there are 5 reels and 10 ways to win. The gameplay is easygoing but the cash prizes so involved are big. Play it now and to win big.

Läs mer

Candy Grab

Candy Grab

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Candy Grab från Core Gaming och som du kan spela gratis här

Hot Game

Klicka här och spela gratis