SmultronSpel
Splendour Forest

Splendour Forest

Drivs av Relax Gaming-programvaran, Splendor Forest-slotet ser vackert utformat ut medan dess bonusfunktioner ger superlönande vinster. Detta fantasy-tema spel tar spelare till en anmärkningsvärd fantasivärld fylld med feer och andra fantasyringar som kan hjälpa spelare att få fler rikedomar under sina spelövningar.

Sizzling Hot online är faktiskt en traditionell spelautomat på webben. Men istället för de tre hjulen med gamla saker, kommer det med fem rullar. Men det innehåller också traditionella symboler för klockor, 7s, barer och frukt. Det importerar traditionella funktioner hos de gamla klassiska maskinerna till de moderna femhjulsspåren.

Fantasy varelser

Spelet har 5 rullar och 10 vinstlinjer med en ganska bra RTP på 95,04%. Spelets varians är hög så spelare kan förvänta sig att skaffa ofta stora vinster. De viktigaste bonusfunktionerna som erbjuds i Splendor Forest-slotet inkluderar generösa gratissnurr packade med expanderande symboler och scatter wilds som också ger fler vinster. Tack vare dessa bonusar kan spelare här göra vinster som är värda upp till 6 427x sin insats.

Drömmer du om att leva ett lyxigt liv? Fantaserar du om att vinna miljoner och ha råd med allt du vill? I så fall kan Mega Fortune vara spelet för dig. Detta NetEnt-spel är ett av de mest populära spelautomaterna på internet, och det är inte svårt att se varför; trots allt är detta ett av få onlinespel som faktiskt kan betala ut miljoner under en enda snurr.

Som antyds av spelets namn, är Splendor Forest-spåret en vackert återges, visuellt spektakulär släpp som tar spelarna till en magisk resa. Spelens bakgrund visar en fantastisk, fridfull skogsscene med frodiga gröna träd, gräs och färgglada blommor avbildade. Spelets rullar är snyggt inramade medan symbolerna som ingår matchar spelets magiska tema.

Sätt dig in på ett mystiskt fantasiäventyr i Splendor Forest online slot. Vår recension undersöker charmen, spänningen och mekaniken i detta nya 10 vinstlinjespel för att träffa slotsmarknaden. Den här senaste versionen kommer från den nya utvecklaren Max Win Gaming och ser verkligen den delen med sin överdådiga grafik och underbara illustrationer.

Vi tittar under spelets huva för att testa Splendor Forest-slot till max och avslöja alla dess hemligheter. Hur är spelet? Erbjuder det en bra spelarupplevelse, och hur ser utbetalningarna ut? Bara några av de frågor vi kommer att svara när vi utforskar den nya utmanaren. Följ med oss när vi går in i skogen för att leta efter fantastiska slots-äventyr.

Max Win Gaming är fortfarande en nybörjad nybörjare vid tidpunkten för denna recension, och Splendor Forest-slotet är en del av en exklusiv innehållsavtal med större partner, Relax Gaming. Samarbetet hjälper Max Win Gaming att få fotfäste på marknaden när det börjar. Dessutom lägger Relax till ytterligare en distributör till sin aggregeringslista, så att den kan locka fler operatörer för sin Silver Bullet-plattform.

Fantasytemet fokuserar på naturen och stöds av attraktiva, utarbetade illustrationer, skarp grafik och vittiga animationer. Ett otroligt ljudspår av fågelsång, klockor och ett harpliknande instrument skapar en lugnande, mystisk atmosfär.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Splendour Forest

Title Splendour Forest
Game Platform Relax Gaming
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.10 - 100.00
Maximum Win 5000 X bet
Lines 10
Jackpot No
HD No
Game Features Multipliers, Expanding Tiles
Free Spins Yes
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Mysterium
Our Days

Our Days

Vårt Days slot av Microgaming har ett konstigt tecknad tema. Visuellt har spelet ett japanskt Anime-tema och verkar vara baserat på tonårig romantik

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

5 reel drive

5 Reel Drive

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 5 Reel Drive från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Aztec Idols

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Aztec Idols från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Side Winder

Side Winder

Spelet har klassiska kasinosymboler och introducerar den nya Side Winder funktionen som förbättrar 243 sätt upp till 1125 sätt med hjälp av horisontella rullar fyllda

Game Slotmaskiner Gratis Pengar

Klicka här och spela gratis

Spiñata Grande

Spiñata Grande

Spiñata Grande är en slot med 5 hjul, 4 rader och hela 40 vinstlinjer. Huvudpersonerna i denna spelautomat är färgglada piñatas

Game Spelmaskiner på nätet Spinna Mysterium

Klicka här och spela gratis