SmultronSpel
Spinsane

Spinsane

Tänk vargar och en klassisk spelautomat och du är ungefär halvvägs där. Spinsane är en ny NetEnt-driven slot som omfattar 3D-teknik och förenklad gameplay, men i motsats till andra klassiker har Spinsane några överraskningar på ärmen.

Vilda vargar kan ge märkliga rikedomar i Spinsane-slottet från NetEnt. Den nya spelautomaten har 5 hjul och 27 vinstlinjer fyllda med alla slags skatter och fantastiska utbetalningar som förväntat från en NetEnt-powered online-slots. Vad som gör det här spelet värt att kolla är det spännande frilägesläget och supersymboler som ingår i basspelet som en gång landade på rullarna kan ge generösa rikedomar.

Fans av spännande spelautomater med anmärkningsvärda vinnande potentialer borde definitivt prova på andra NetEnt-spel som Gonzo's Quest, Fruit Case, Starburst, Jack Hammer 2, Reel Rush.

Det är potentiellt ett bra val

Det är potentiellt ett bra val för dem som letar efter något lite annorlunda, så låt mig gå in i mer detaljer så att du kan bestämma om Spinsane slot är ett bra val för dig.

Som sagt, det här är en ganska mörk plats men absolut inte lika skrämmande som några av de vi har sett. Det är ganska enkelt men ganska effektivt och fungerar bra så det finns inget för mig att klaga på här verkligen.

Gör dig redo att gräva på månen i NetEnts senaste vargspelsspel - Spinsane slot. Vi är ganska säkra på att de drog det namnet ur en hatt eftersom det inte tycks matcha resten av spelet. Men det är därför vi älskar de kreativa typerna på NetEnt. De kommer alltid upp med något nytt och oväntat för att hålla spelarna på tårna.

Spinsane är en oslagbar plats, med tillräckligt olika element för att göra den till en riktig enstaka upplevelse. Det kan inte vara duva i en klar spelgenre. Visst handlar det bara om vargar, men det har också känslan av en gammal skola 3-hjulsport med stegmekanik.

Prova och visa kreativt lag som kommer upp med titlar för det. Retro wolves då ... Vad ska vi kalla det? Vad sägs om, Spinsane. Låt oss gå med flödet och se var denna galenskap leder oss.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Spinsane

Title Spinsane
Game Platform NetEnt
Reels 5
Lines 27
Free Spins Yes
Coin Values 0.01 - 5.00
Bet Levels 1-10
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game 3D Slotmaskiner Gratis Djuren
Jewels of the Nile

Jewels of the Nile

Välkommen till Nilens Juveler en tre-hjuls (3 symboler i vyn) klassisk videospelautomat med ett egyptiskt tema och en unik nivåhöjningsfunktion

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Wixx

Wixx

Wixx slot från NolimitCity både påminner om ett antal andra slots och har egenskaper som gör spelet unikt

Game 3D Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Psycho

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Psycho från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Chilli Chilli Bang Bang

Chilli Chilli Bang Bang

Chilli Chilli Bang Bang är spelet för dig som vägrar kompromissa mellan spelglädje och specialfunktioner

Game 3D Slotmaskiner Gratis Spinna Pengar

Klicka här och spela gratis

Super Multitimes Progressive Gratis slots

Super Multitimes Progressive

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Super Multitimes Progressive från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis