SmultronSpel
Spinions Beach Party

Spinions Beach Party

Spinions Beach Party är en 5-hjuls, 25-payline-slots i form av sitt format. Spelet är snabbt och smidigt och åtföljs av ett konstant musikaliskt ljudspår.

Bland de många sommarrollen är strandpartier en av de mest kända. I Spinions Beach Party-spelplatsen presenterade Quickspins-utvecklarna spinioner som huvudpersoner i den här exotiska händelsen, som påfallande liknar tecknade minions. Tanken var framgångsrik, och konstiga varelser visas på stranden. Gå med i festen och spela diamond queen spel slot.

Spinions Beach Party är ett 5-hjuls, 25 vinstlinje-spel från Quickspin. Mycket likt Minions-filmerna, detta slot med flera enheter är livligt och färgstark.

Det nya Friends-spelet från Bally kommer säkert att bli en stor hit. E-TV-serier var så populära och till och med nu är det fortfarande och med så många olika åldersparenteser och typer av människor, borde det göra riktigt bra.

Spelet delar många funktioner med andra nyare Bally-slots, som Michael Jackson och Tarzan, i bonusen innebär det stora spinnhjulet, där du snurrar det själv. På många sätt, som hjulet av förmögenhet.

Bra sommarfest

Med söta och livliga karaktärer tas du med till en fantastisk sommarfest eftersom Spinions älskar goda tider och med stort sällskap. Grafiken är färgglad och levande med superanimationer när du snurrar rullarna. Inställningen är en tropisk strand som påminner om scenen i filmen Despicable Me 2. Symbolerna på rullarna inkluderar ett sortiment av fruktbaserade cocktails.

Se upp för Spinion-vildsymbolen eftersom 2 eller fler utlöser funktionen Spinions Sticky Wild Respin - under re-spins förblir vilda klibbiga. Du kommer att fortsätta att få svar så länge nya vilda dyker upp på hjulen. Jag har lyckats få 7 wilds tidigare vilket resulterade i en vinst på 285 gånger.

Huvudattraktionen är funktionen Beach Club Free Spins som spelas när du får 3 Bonus Club-symboler var som helst på rullarna 1, 3 och 5 samtidigt - du kommer då att belönas med 10 gratissnurr. Under funktionen är Spinion Wilds klibbiga under gratissnurrens varaktighet. Det enda negativa är att fler gratissnurr inte kan laddas igen.

Detta är en annan stor utgåva från Quickspin och temat kommer säkert att sjunka bra på grund av dess likhet med de populära Minions-filmerna. En sak är säker, du vill inte missa detta strandfest. Om du är imponerad av Quickspins arbete rekommenderar jag också att du tittar på King Colossus, vilket enligt min mening är mycket bra.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Spinions Beach Party

Title Spinions Beach Party
Game Platform Quickspin
Reels 5
Lines 25
Game Features Re-Spins
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Wild Neon

Wild Neon Online Slot

Wild Neon Online Slot takes you to the bright world of spinning fruit and other traditional symbols

Läs mer

Xmas Joker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Xmas Joker från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Joker

Klicka här och spela gratis

Fortunes of the Dead

Spela på Fortunes of the Dead-spelautomaten och på många fler av de populäraste kasinospelen online. Glöm för allt i världen inte att också kika på listan i blackjack

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Ave Caesar

Ave Caesar

Här har vi en mer att demonstrera från Leander Games, den heter Ave Caesar och den är laddad med bonusfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Super Spinner Bar X

Super Spinner Bar X

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Super Spinner Bar X från Microgaming och som du kan spela gratis här

Hot Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis