SmultronSpel
Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior är enligt min mening en utmärkt plats som erbjuder en potentiell 3.125x multiplikator på varje gratissnurr som inkluderar 5x multiplikatorn på varje rulle från antingen Hero eller Legend Free Spins funktioner. Det handlar emellertid om wilds som kan betala imponerande under hela slotten.

I denna Sizzling Hot casinomaskin som skapades och lanserades hittar du inga vilda symboler. Det finns inga gratissnurrbonusar och inga bonusspel. Så här kommer du att titta på en underbar spelautomat utan dessa sidoattraktioner.

I allt hänseende är Starburst helt ärligt en underbart utformad 3D-slot som erbjuder prisvärda myntvärden, massor av vinstlinjer och en övergripande trevlig spelupplevelse. Högdefinitionsgrafiken är lätt för ögonen och ljudeffekterna tar detta spel till en nivå som de flesta andra spel helt enkelt inte kan tävla med.

Den heroiska berättelsen

Spartacus: Legendary Warrior är en storslagen slot med massiv potential som berättar den heroiska historien om den oräddslösa Spartacus, en legendarisk fighter som är känd för att ha ledat över 90 000 man i en upprorskamp mot Rom. Han ansågs vara en av de mest berömda gladiatorerna i historien.

Red7 inspirerades av denna legendariska krigare för att skapa en fängslande fem-hjuls, fem-radars slot med en massiv summa av 50 vinstlinjer. Under basspelet kan du dock utöka rullarna till 10 rader med en kraftfull summa på 100 vinstlinjer. Spartacus: Legendary Warrior kommer med expanderande vildmark och tre olika gratissnurr-lägen: rekrytera, hjälte och legenden gratissnurr.

Spartacus står själv till vänster om rullarna och på själva rullarna ser du symboler som axlar, sköldar, vagnar, hjälmar, lejon och spelets logotyp och de fyra spelkortsdräkter.

Det finns också en vildsymbol som ersätter alla symboler på rullarna med undantag för amfiteaterns scatter-symbol. Amfiteatern kan bara landa på rullar en, tre och fem. Närhelst den vilda symbolen landar i en dold del av rullarna, kommer den att expandera för att täcka en full rulle och låsa upp alla låsta rullar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Spartacus Legendary Warrior

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
The Marvellous MrGreen

The Marvellous MrGreen

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Marvellous MrGreen från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Pizza Prize

Pizza Prize

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Pizza Prize från Next Gen och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

League of Fortune slotmaskiner online

League of Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten League of Fortune från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Slots Victorious

Victorious

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Victorious från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater King Kong

King Kong

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten King Kong från Nextgen gaming och som du kan spela gratis här

Game 3D Slotmaskiner Gratis TV Macau

Klicka här och spela gratis