SmultronSpel
Sherlock of London

Sherlock of London

Om du är fan av detektivhistorierna, Sherlock Holmes, kommer du att älska denna gratis Sherlock of London-programvara av Rabcat. Detta online slot spel är ett 30-hjuls spel som har varit vackert utformad och utformad. Uppmärksamhet på detaljer är inget annat än vad vi skulle förvänta oss av ett detektivspel, eftersom vi alla vet att vård Sherlock satte in i hans detektivfall.

I nästan ett halvt sekel innebar ordet Starburst exploderande fruktsmak i din mun, men inte längre. Nu i spårvärlden betyder Starburst exploderande diamanter i rymden. Eller med andra ord, en av de mest populära online spelautomaten i universum.

Möjlighet att vinna några intressanta priser

Vi njöt av att detta spel låter spelarna spela gratis men du kan också spela för riktiga pengar. Självklart måste du spela för riktiga pengar för att skörda de fantastiska utbetalningarna.

Sherlock Holmes är en vinnare och du kan också vara en vinnare med detta vackert utformade spel, den fria Sherlock of London slot. Vi tyckte att det här spelet inte bara var vackert men var intuitivt och roligt att spela och gav spelaren möjlighet att vinna några mycket intressanta priser. Vi var imponerade av allt detta online-slot hade att erbjuda.

Fans av Conan Doyle kommer vara glada att se hans verk har inte glömts, eftersom folket i Rabcat har producerat ett spelautomat direkt inspirerat av hans stora detektiv, Sherlock Holmes. Sherlock of London-spelet är fyllt med sevärdheter, ljud och bilder direkt inspirerade av London från 1890-talet och de ursprungliga Conan Doyle-mästerverk.

Rabcat Gaming är den senaste utvecklaren som inspirerar från Arthur Conan Doyle i Sherlock of London. Spelas med en 5-hjuls, 25 payline-spelmotor, den kommer med massor av extras, inklusive att ansluta vildmarker, dubbelvinstmultiplikatorer och en fri spins med extra och växande vildmarker.

Med medellång volatilitet och en hög RTP på 96,03% är spelet bra för spelare som vill förlänga sin bankrulle och spela i timmar. Tack vare den dynamiska skalan kan spelet nöjas var som helst du vill på både skrivbord, mobil eller surfplatta. Den vackra animerade 3D-grafiken och viktorianska mysterietema kommer att spänna dig i åldrarna.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Sherlock of London

Game 3D Slotmaskiner Gratis Macau

Muse

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Muse från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Phoenix Sun gratis slots

Phoenix Sun

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Phoenix Sun från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Star Trek Red alert

Star Trek Red Alert

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Star Trek Red Alert från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Ghostbusters

Ghostbusters är ett av de senaste videoslot spelen från IGT. Spelet har ett tema kring den berömda filmen och har samma karaktärer, som Slimer, Ghostbusters-teamet

Game Slotmaskiner Gratis TV

Klicka här och spela gratis