SmultronSpel
Safari King

Safari King

Ett nytt spel för Pragmatic Play är ute och temat för det är afrikansk safari. Safari King är den senaste versionen från dem och det kommer att ta med spelare i Afrikas vildmark, där Lion är kungen av alla djur. Lejonet är också Wild-symbolen i denna slot, tillsammans med de andra djuren som premiumsymboler, Zebra, Cheetah, Gazelle, Rhino och Elephant. De icke-premium symbolerna är de vanliga 10 till A-symbolerna, men de betalar naturligtvis mindre jämfört med premier, så ingen vill verkligen landa dem.

Fördjupa dig i ett av de mest innovativa och fantastiska spelen som någonsin ska släppas på nätet genom att prova lyckan på Starburst-spelautomaten av NetEnt. Detta kasinospel erbjuder spelare en energiverad spelupplevelse som kommer att utplåna eventuella hinder som du tidigare har stött på medan du spelar mycket av de klassiska slots som blir allt mer överflödiga när du spelar dem.

Att försöka lycka till

Ta en rumpa genom djungeln i Safari King från Pragmatic Play och hör lejonna bråka. Denna tilltalande plats är inställd på fem-hjuls, fyra rader med totalt 50 vinstlinjer för att du ska lyckas. Medan du kryssar genom Safari kan du se upp emot bonussymbolerna eftersom de kommer att utlösa de fria spinsen som kan utlösas flera gånger under rundan vilket ger dig många chanser att vinna.

Den vilda symbolen är en vacker lejon som kan ersätta alla symboler förutom bonus symbolen. Vildet kommer bara att visas på rullar två, tre, fyra och fem. Bonus-symbolen visas bara på rullar en, tre och fem. Bortsett från safariens konung och bonus symbolen finns det också en elefant, noshörning, cheetah, zebra och en vacker gazelle. Det finns också de traditionella spelkortssymbolerna som Ace, King, Queen, Jack, 10 och 9.

Safari King från Pragmatic Play är ett anmärkningsvärt spel med ett gratis spinspel som är särskilt givande eftersom du kan utlösa mer fria spinn i rundan utan några gränser. Dessutom ger de visuella effekterna och ljudeffekterna av denna safari-themed-slits spelningen ännu mer värdefullt. Det är underhållande och håller dig på toppen av tårna med den massiva vinsten du får från gratis spinsfunktionen samt de enskilda symbolerna som har stora utbetalningar.

Safari King slot är ett mycket enkelt spel från Pragmatic Play som du kan se från det mycket korta avsnittet om bonusen. Det beror på att det bara finns en av dessa, men det är en ganska bra man jag måste säga. Den främsta överklagandet här är att med varje fri spin läggs fler Wild-symboler till och dessa håller på plats för hela Bonusen. Koppla alla dessa Wilds med Elephant symboler och du kan se dig själv vinna några anständiga utbetalningar upp till 1000x din insats.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Safari King

Title Safari King
Game Platform Pragmatic Play
Free Spins Yes
Lines 50
Reels 5
Rows 4
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Djuren
Hot Safari

Hot Safari

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hot Safari från Pragmatic Play och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Win Win

Win Win

Det femte klassiska slotet som finns tillgängligt från Elk Studios, Win Win kommer att innehålla den vanliga inställningen med 3 rullar, tillsammans med ett fruktbaserat tema

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Go bananas

Go Bananas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Go Bananas från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Owl Eyes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Owl Eyes från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bordsspel gratis Triple pocket Hold'em

Triple Pocket Hold'em

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Triple Pocket Hold'em från Quickfire och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis