SmultronSpel
. RUMBLE RHINO

Rumble Rhino

Savannaher i Afrika är platser där människor och djur lever i enighet. Rumble Rhino är ett gratis slotmaskiner utformat och släppt av Pariplay. Vi kan inte säga att det här spelet har fantastisk grafik. Men ikonerna har många detaljer och det finns en fin bild som visar en by i savannen bakom rullarna.

Fans av Play’n Go kommer direkt att inse att Mystery Joker 6000 videoslot är ett modernt snurr på en av deras mest populära klassiska slots. Det är en uppföljare till deras Mystery Joker slots-spel och titeln hänvisar till det faktum att det finns 6000 skäl att prova eftersom det är det maximala antalet mynt som du kan vinna på en enda snurr.

Afrikas enorma savanna

Gör din explorerutrustning redo när Pariplay tar dig med på en safari genom Afrikas enorma savanna för ett möte med majestätiska noshörningar, stealthy cheetahs och höga giraffer. Det kommer definitivt att bli en rumling i djungeln när vi granskar Rumble Rhino-spelautomaten med mega 4x4 och mysteriesymboler, liksom ett val av bonusrundor med gratissnurr och multiplikatorutrustning.

I en bransch först kommer 10% av all vinst från Pariplay från slotten Rumble Rhino till Storbritanniens välgörenhet, Save the Rhino International. Läs vår recension och ta en slot-safari för att rädda detta fantastiska djur, med den extra chansen att få megavinster.

Det senaste flaggskeppspelet från Pariplay skickar dig direkt till hjärtat av den afrikanska vildmarken med sin bakgrundsbild av en savanna. En tribal bongo-takt och djungelns ljud skapar ett passande ljudspår tillsammans med de vanliga rullljuden.

Som förväntat har Rumble Rhino online-slot ett antal vilda djur som du kan stöta på på en typisk safari. Den låga änden börjar med de vanliga spelkorten från J till A, vackert utformade med stammönster. En orm, fågel, giraff, sebra, gepard och gorilla är symbolerna med högt värde i stigande ordningsvärde.

Den mäktiga noshörningen är den vilda symbolen och ersätter alla andra lönesymboler. Scatters är en intrikad kakel med ordet "bonus" över dem, som endast visas på rullar en och sex. En stammaske är mysteriesymbolen på Rumble Rhino-spåret.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Rumble Rhino

Title Rumble Rhino
Game Platform Pariplay
Min / Max Bet 1.00 / 50.00
Lines 100
HD Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
3D Yes
Reels 6
Technology HTML5
Graphics 7/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar
Spelautomater Stickers

Stickers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Stickers från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Elven magic

Elven Magic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Elven Magic från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Diamond Dogs

Diamond Dogs

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Diamond Dogs från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

La Bomba

La Bomba

Man måste också fråga - vad kom först, tanken på att vända bomber, flickor och Mexiko till en slits eller ordspelet på La Bamba

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Full Moon Fortunes

Full Moon Fortunes Online Slot

Stay at home it is full moon. Are you scared? You should be since the Full Moon Fortunes online slot might tear you apart

Läs mer