SmultronSpel
Royal Gems

Royal Gems

Royal Gems är ett 5-hjuls, 10 vinstlinjespel från GameART, med ett topppris på 500x din totala insats. Vinstlinjerna här är inte justerbara och temat är traditionella ädelstenar, med en antydan av royalty i form av en krona och en bejeweled suverän ring.

Som alla spelare kommer att veta är juveler ett mycket vanligt tema i en värld av spelautomater, börjar med de traditionella maskinerna och fortsätter till moderna utgåvor som den här. Här har konstverket moderniserats noggrant för att ge ädelstenarna ett glänsande, realistiskt utseende och en slående kombination av blå och gula bakgrundsfärger sätter grafiken vackert.

Bars and Bells har utseendet och känslan av en tre-hjuls Vegas-stil automat på grund av en uppsättning klassiska symboler som används i spelet. Trots första intrycket av ett enkelt spel kan Bars and Bells ge ett försprång till många 5-hjuls lösningar eftersom det har en unik sidspel, vilda, scatter, gratissnurr och en slumpmässigt aktiverad on-reel-funktion.

Producerar en hit

För ett modernt spel på en traditionell typ av spel är vi kär i det konstnärliga utförandet av detta. Andra populära slots med gem-tema inkluderar den massiva hit Starburst från NetEnt, Dazzling Diamonds från Novomatic och Mega Gems från BetSoft. Framgången för Starburst i synnerhet har gett upphov till ett utslag av nya gem-tema-spel i hopp om att producera en hit och Royal Gems är en av dessa utmanare.

Royal Gems ser mer ut som ett socialt mediaspel än ett traditionellt spel, och är ett ovanligt spel med kunglig tema från Red Tiger Gaming. Spelade på ett 8x8 rutnät skapas vinnande kombinationer av landningskluster med matchande symboler. De låses på plats och ett svar följer. Fyll hela skärmen med vinnare för en 2x boost.

Inställningen här är skattkammaren i ett medeltida slott. Med stöd av högar av guldmynt ser du hjärta-, diamant-, klubb- och spadesymboler samt gröna, blå, lila och röda ädelstenar. Den bästa betalaren är guldjuvelen med den inbäddade röda stenen.

Vinnande kombinationer görs genom att landa 5 eller fler matchande symboler i ett kluster. Ju större kluster, desto bättre belöningar. Land 5 av de mest betala guldpärlorna och du får en två gånger insatsbelöning. Ett 64-symbolskluster tilldelar 1 500 gånger din totala insats.

Efter en snurr låses alla vinnande kombinationer i position. Dessa kan vara tillverkade av olika symboler och visas på olika delar av nätet. Ett svar följer sedan. Om några matchande symboler går med i det ursprungliga klustret görs en ny utbetalning. Dessa symboler hålls också kvar och processen upprepas. Respins fortsätter att komma så länge som en ny vinnande kombination landar någonstans på nätet. Detta är känt som funktionen Locked Clusters.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Royal Gems

Title Royal Gems
Game Platform Red Tiger Gaming
Ways to Win N/A
3D No
Bet Levels 1
Coin Values 0.20
Game Features Locked Clusters, Crown Upgrade, Full Screen, Super Gems
HD No
Jackpot No
Lines Cluster
Maximum Win 3,000x
Min / Max Bet 0.20 - 20.00
Reel Type Spinning reels creating clusters
Reels 8
Rows 8
Technology HTML5
Theme Gems
Free Spins No
Wheels 8
Graphics 4/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Gems
Golden Shamrock gratis slots

Golden Shamrock

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Golden Shamrock från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Svenska slotmaskiner Prissy Princess

Prissy Princess

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Prissy Princess från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Prosperity Palace

Prosperity Palace

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Prosperity Palace från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Frozen Inferno

Frozen Inferno

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Frozen Inferno från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Magicious

Magicious

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Magicious från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis