SmultronSpel
Golden Tiger

Rocky's Gold

Om du letar efter ett spel där du bokstavligen kan slå betalt smuts, kolla in de fem hjul och 20 pyaliner av Rocky's Gold, från Northern Lights Gaming. Det är den första utgåvan från företaget och de har tydligt kastat allt på denna guldgruva temaplats med explosiva bonusfunktioner. Färgglada symboler och bra animationer. Högkvalitén är omedelbart uppenbar och även när spelet laddas upp behandlas spelarna på en 3D-animering av ökenkanon där Rockys min ligger.

Om det du vill ha är en enkel spelautomat med några moderna inslag, så är den här lågvolatilitetsplatsen rätt för dig. Socker Hot är ett klassiskt tema Novomatic-utgåva som verkligen ger en minnesvärd och anmärkningsvärd online slotsupplevelse.

Ädelkristaller, guldsmycken och spelkortssymboler fyller rullarna, förenade med TNT-lådor som kommer att utlösa en av flera roliga egenskaper vid landning intill kolven. Rocky är en prospector som hjälper till med att kasta dynamit på hjulen och kistor av guldlanseringsfria spel. Som kan se låsta vildar, multiplikatorer och mer på varje snurr. Det är uppenbart att du inte behöver gräva mycket djupt för att avslöja några skatter i Rocky's Gold-videospår.

Bäst var beredd på massor av explosioner

Northern Lights Gaming kan vara en nykomling till online kasinobranschen, men laget bakom företaget har över 50 års erfarenhet. Baserat i Stockholm och Manchester är deras syfte inget mindre än att skapa de bästa high-end video slots någonsin att slå på marknaden. Vi tycker att det här spelet verkligen talar för sig själv, det finns inget som inte gillar Rocky's Gold.

Med många funktioner och åtgärder, är du bäst förberedd för massor av explosioner. TNT-action och dynamiter också. Rocky älskar att blåsa upp saker, så att du bättre täcker dina öron, den här killen är full av överraskningar. Det är ganska ambitiöst att prata från en ny studio, men om Rocky's Gold är ett tecken på att saker kommer att komma, kan de vara på rätt spår för att nå målet.

Med massor av nya spel lined up för release, Northern Lights Gaming slots utvecklare kan vara ett företag att se upp för. Gold mining temat kanske inte är mycket original, men det här är ett roligt, pålitligt och väldesignat spel som har spännande funktioner. Välkommen utseende Rocky, kasta dynamit på rullarna eller lägga till modifierare till de fria spelen är en riktig höjdpunkt.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Rocky's Gold

Title Rocky's Gold
Game Platform SG Gaming
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 / 100
Maximum Win 250,000
Lines 20
Game Features Multipliers
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game 3D Slotmaskiner Gratis Guld Spinna

Punto Banco

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska blackjack Punto Banco från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Blackjack gratis

Klicka här och spela gratis

Jungle Jackpots

Jungle Jackpots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Jungle Jackpots från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wolf Gold

Wolf Gold

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wolf Gold från Pragmatic Play och som du kan spela gratis här

Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Wizard of Oz

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wizard of Oz från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot

Klicka här och spela gratis

Drive: Multiplier Mayhem

Inte bara är Drive: Multiplier Mayhem en av de snyggaste spelautomaterna NetEnt någonsin har lanserat, det är även en av de mest underhållande

Game Jackpot 3D Spelmaskiner på nätet Las Vegas

Klicka här och spela gratis