SmultronSpel
Reel Splitter

Reel Splitter

Vid första anblicken ser Reel Splitter ut som en enkel fruktig, om än en med ett blankt, futuristiskt utseende. Gräva lite djupare men och den här luckan från Just For The Win och Microgaming är potentiellt mycket mer intressant. 4-hjulspelmotorn kan expandera för att leverera en 5: e spole med en spolning. Se också ut för att de fria spinsen runda på de utökade 243 sätten att vinna set komplett med en staplad vild på mellanspolen i hela.

Det är bara om du spelade före detta fantastiska Jackpot 6000-spel och du behöver fortfarande lite inlärning och träning när du satsar på riktiga pengar. Å andra sidan, om du lär dig om den här platsen för första gången eller om du är en oerfaren spelare, så är det bättre att hålla fast vid den här översynen till botten. Du kommer att lära dig grunderna om hur man spelar, satsar, vinner, samt alla specialfunktionerna i den här klassiska jackpotten från NetEnt.

Reel Splitter är ett spel med Reel Split Re-spins och Free Spins. Temat är en ta på de klassiska Vegas-slotsna med symboler som visar det lyckliga nummeret sju, klockor, körsbär och olika andra frukter som är inhemska till vilken spelmaskin som helst.

Enkelt fruktigt spel med futuristiskt utseende

Reel Splitter-funktionen kan utlösas av en eller flera segrar med 4 symboler över rullarna. Om funktionen utlöses, delas rullarna bilateralt och introducerar den femte spolen i mitten. Den femte hjulen i mitten kommer att snurra, vilket ger spelaren en större chans att vinna.

Detta är ett enkelt och roligt spel att spela som erbjuder fans av både moderna och retro-slots något att njuta av, samtidigt som de fortfarande är sanna för båda typerna av spel. Jag skulle säga att det är modernare än retro men inte värre för det. Bonusen är väl utformad och skiljer sig från de flesta slots och av den anledningen är det säkert att Reel Splitter blir en stor hit med Microgaming-spelare över hela världen.

Men om en speciell genre av spelautomat har undergått en spektakulär renässans under senare tid, är det retrospelsspel med tusentals spelare som upptäcker det roliga att spela enklare spel som hakar tillbaka till den gyllene eran i slotspel.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Reel Splitter

Title Reel Splitter
Game Platform Just For The Win
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins
Reels 4
Rows 3
Technology HTML5
Ways to Win 243
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Fruktmaskiner på Nätet Spinna
FairyTale Legends Hansel and Grete

FairyTale Legends Hansel and Grete

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten FairyTale Legends Hansel and Grete från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bloopers

Bloopers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Bloopers från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Jackpot Jester 50000 slotspel gratis

Jackpot Jester 50000

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Jackpot Jester 50000 från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hook's Heroes spel

Hook's Heroes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hook's Heroes från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

BlackJack Single Deck

BlackJack Single Deck

RTP baserad på bästa strategi är 98,89%. I Blackjack är ditt mål att få en hand med ett värde närmare 21 än givaren

Game Blackjack gratis

Klicka här och spela gratis