SmultronSpel
Reel King Mega

Reel King Mega

Reel King Mega är en 20-vinstlinje online slot från Red Tiger Gaming med ett klassiskt tema för fruktmaskiner. Spelet är utrustat med ett par knäppa bonusfunktioner, inklusive special wilds och ett mini-slots spel.

Om det du vill ha är en enkel spelautomat med några moderna detaljer som kastas in, så är denna låga volatilitetsplats precis rätt för dig. Sizzling Hot, som drar den ur väskan när det gäller nostalgi är ett klassiskt tema Novomatic-utgivande som verkligen ger en minnesvärd och anmärkningsvärd online-upplevelse.

Några fantastiska priser

Reel King Mega är en enkel slot, men vi älskar dess charm. Spelet har ljus grafik och erbjuder spelarna en rolig spelupplevelse. De två bonusfunktionerna lägger verkligen till spelet, även om det vore trevligt om det fanns en gratissnurr eller en off-screen-bonus. Det finns också några fantastiska priser tillgängliga, med det fantastiska topppriset på 500x som du kan betala in under basspelet.

Reel King Mega av Red Tiger Gaming är ett retro-utseende slot med bekanta symboler inspirerade av de gamla goda dagarna med fruktmaskiner. Det kan se ut som en enkel fruktmaskin, men Red Tiger Gaming har skapat några spännande och oväntade överraskningar på vägen för att ge den en twist.

I Reel King Mega kan du hälsas av Reel King själv som kan springa ut ur rullarna för att snurra en speciell uppsättning rullar som garanterar dig vinst. Det finns också en vildsymbol och en King's Crown-funktion som kan se extra vilda läggas på rullarna. Du kommer också att ha möjlighet att spela ett unikt gamble-spel som kan fördubbla dina vinster.

Den viktigaste symbolen i Reel King Mega är den vilda symbolen som representeras av en jokers hatt. Det vilda kommer att ersätta alla symboler på hjulen för att hjälpa dig bilda vinnande kombinationer. Resten av symbolerna inkluderar en påse med gyllene mynt, plommon, körsbär och tre spelkortsymboler.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Reel King Mega

Title Reel King Mega
Game Platform Red Tiger Gaming
Lines 20
Min / Max Bet 0.20 / 200.00
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet
Scandinavian babes

Scandinavian Babes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scandinavian Babes från Play'N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Dark Joker Rizes

The Dark Joker Rizes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Dark Joker Rizes från Yggdrasil Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis

Empress of the jade sword

Empress of the Jade Sword

Spela videospelautomaten Empress of the Jade Sword och en mängd andra högt uppskattade nätkasinospel. Det är också här som du finner en översikt över bonusar och

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Grand Spinn

Grand Spinn

Om du gillar ett bra 3-hjuls-spel, vilken bättre spelautomat att testa, än ett som Grand Spinn, som erbjuder stora progressiva jackpots

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Stickers

Stickers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Stickers från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis