SmultronSpel
Rainbow Riches Megaways

Rainbow Riches Megaways

Vi har alla sett otaliga spelautomater med irländskt tema, så snarare än att uppfinna genren har Barcrest uppdaterat ett av deras största spel. Vår recension av Rainbow Riches Megaways-slot kommer att ta dig genom de irländska böljande fälten, där lysande ädelstenar, lyckliga hästsko och en hel potten bonusar väntar.

Patrick's Jackpot är ett online slotspel skapat av Leander Games som handlar om irländarnas tur. Denna plats har fantastiska visuella element inklusive en animerad bild av Patrick som står bredvid rullarna med en mugg öl.

Ge dig lite irländsk tur

Rainbow Riches Megaways online-slot har sex rullar, och tack vare Megaways-mekanismen kan du låsa upp upp till 117 649 olika sätt att vinna. Kaskadrullar som kan leda till vinst efter vinst, omvandling av symboler och gratissnurr med obegränsade vinstmultiplikatorer är några av de sätt som Rainbow Riches Megaways online slot kan ge dig lite irländsk tur.

Du behöver inte ens tur för att gå in i gratisspelfunktionen, eftersom Rainbow Riches Megaways spelautomat ger dig möjligheten att köpa dig direkt in.

Vår granskning av Rainbow Riches Megaways på online-slutsatsen drar slutsatsen att Barcrest har packat en betydande mängd i spelet. Det är förmodligen inte en plats för nybörjare, men om du letar efter ett actionfylldt spel som följer ett av de mest populära teman kan det vara perfekt.

Rainbow Riches Megaways är säkert ett av de senare, och få spel är lika populära som Barcrests ursprungliga Rainbow Riches. Under åren har denna plats genomgått flera inkarnationer, återupptagningar och gett ett halvtusin uppföljare. Det är ingen överraskning att när Barcrest beslutade att hyra Big Time Gaming's Megaways-motor, valdes Rainbow Riches till det första spåret som fick en makeover.

Det episka irländska spelet med lyckatema har nu genomgått Megaways-behandlingen, men vad har det gjort med det ursprungliga spelet? Är det lika roligt och givande att spela? Läs mer om Rainbow Riches Megaways i vår recension av denna ivrigt förväntade utgåva.

Rainbow Riches Megaways-slot är ett tillräckligt bra spel med en 95,90% RTP, även om detta ökar marginellt om du väljer att använda funktionen köpa hela tiden, vilket jag inte skulle rekommendera. Spelet är mindre irriterande än vissa versioner av temat och att vara rättvis är snäll mot ögat och örat, plus Rainbow Gem kan slå dig med en överraskande hög vinst i basspelet när det dyker upp, vilket är sällsynt.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Rainbow Riches Megaways

Title Rainbow Riches Megaways
Game Platform Barcrest
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Min / Max Bet 0.20 / 20.00
Reels 7
Rows 5
Technology HTML5
Ways to Win 117 649
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Yokozuna Clash

Yokozuna Clash

Bli den största sumobrytaren i Yggdrasils Yokozuna online-slot, när du kämpar ut genom en episk turnering för chansen att vinna priser värda upp till 250x

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

BeeHive Bedlam

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten BeeHive Bedlam från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Samba de frutas

Samba De Frutas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Samba De Frutas från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bells on Fire

Bells on Fire

Med spelautomat Bells on Fire, från Amatic, gör dig redo att resa tillbaka till 80- och 90-talet när kulor faktiskt var fashionabla

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Win Win

Win Win

Det femte klassiska slotet som finns tillgängligt från Elk Studios, Win Win kommer att innehålla den vanliga inställningen med 3 rullar, tillsammans med ett fruktbaserat tema

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis