SmultronSpel
Queen's Day Tilt

Queen's Day Tilt

Play’n GO erbjuder dig en kunglig inbjudan till Queen's Day Tilt, ett kungligt slot-äventyr där du är säker på att bli underhållen under drottningens turnering. Du kommer att se riddare spruta och du kan till och med förutsäga vem som kommer att vinna segrande. Det finns också slumpmässigt utlösade bonusfunktioner, vilda ersättningar och gratissnurr med potential att vinna ett enormt högsta pris på 5 000 gånger din insats.

I sin egen rätt och med tanke på kortplatsen som fungerade som inspiration är Jackpot 6000 en ganska framgång. Människor som tycker om gammaldags spel och den typ av förenklad visuell exekvering som denna plats introducerar kommer definitivt att njuta av det, medan spelare som är efter hög återgång till spelarens procentsats kommer att vara ganska nöjda med vad slotten har att erbjuda när det gäller vinst.

Drottningens turnering

Turneringen äger rum på ett klassiskt inspirerat spelnät som består av tre rullar och tre rader med vackert utformade symboler inspirerade av medeltiden. Det finns inga vinstlinjer i Queen's Day Tilt och att tjäna priser är enkelt: matcha två eller flera symboler i rad och du får ett pris. Queen's Day Tilt är en mycket flyktig slot och RTP-kursen är också på din sida på 96,36%.

Play'N GOs kungliga inbjudan är en otillbörlig upplevelse: även om spelnätet är litet kommer du snart att inse att det här spelet packar ett slag i form av bonusfunktioner och underhållningsvärde. De slumpmässigt utlösta funktionerna kommer att bli en trevlig överraskning i spelet och jousting-rundan ger mycket underhållning, för att inte nämna bra priser. Kolla in Queen's Day Tilt på online casino i dag och kan din riddare i glänsande rustning vinna.

Vinnande kombinationer i Queen's Day Tilt görs när bara två eller tre matchande symboler visas bredvid eller ovanpå varandra. Om ett icke-vinnande snurr inträffar, kommer en vild att se ut som hjälper dig att landa ännu fler vinnande kombinationer. Detta kallas funktionen Linjal.

Under basspelet är den översta betalande symbolen drottningen, som betalar ut ett pris värt 8x din insats. Detta kanske inte låter som den mest generösa utbetalningen, men spelet är utformat på ett sådant sätt att priser delas ut ofta så att de lägger till.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Queen's Day Tilt

Title Queen's Day Tilt
Game Platform Play'n GO
Game Features Multipliers
Lines 1
Reels 3
Rows 3
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Svenska spelautomaten Hercules High and Mighty

Hercules High and Mighty

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hercules High and Mighty från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bon Bon Bonanza

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Bon Bon Bonanza från OpenBet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Wild Neon

Wild Neon

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wild Neon från Push Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Michael Jackson King of Pop enarmad banditspelmaskin

Michael Jackson King of Pop

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Michael Jackson King of Pop från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Hot Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis