SmultronSpel
Piñata Bucks

Piñata Bucks

Gå med i en livlig mexikansk fiesta i Piñata Bucks, en 5-hjuls, 1 296 sätt att vinna slot från Lightning Box Games. Höjdpunkten i detta färgglada spel är Piñata Lock Spins-rundan där du får 5 gratissnurr på ett nytt rutnät. Denna festliga slot med mexikansk tema erbjuder massor av generös vinnande potential med ett 500x topppris, gratissnurr och kolossala symboler.

Pinata Bucks är en ljus och livlig online-spelautomat från Lightning Box. Spelet erbjuder spelarna en festlig och rolig spelupplevelse online med ett mexikansk fiesta-tema. Om du letar efter en plats med en liknande typ av utseende kan du kolla in NetEnt's Spinata Grande-kortplats. Det är ett roligt spel som erbjuder massor av generös vinstpotential medan man firar mexikansk kultur.

Mexikansk fiesta

Visualerna i Piñata Bucks är lika djärva och skarpa som du kan förvänta dig från en plats med detta mexikanska street party-tema. På de svarta rullarna ser du A till 9 royals plus flaskor tequila, ödlor, kaktusväxter, en kvinnlig dansare och en Mariachi-gitarrist. Det finns också ett vilda som ersätter alla standardsymbolerna.

Lightning Box kommer alltid med fantastiska nya sätt att underhålla spelare och Pinata Bucks är inget undantag. Vi tycker om Reelfecta-formatet eftersom det ger något nytt och annorlunda på marknaden för online slots och håller dig att gissa när du snurrar rullarna. Free spins-rundan är också kul, och du kommer definitivt att njuta av att bygga stora pinatas för att landa generösa utbetalningar.

Den tredje rullen förvandlas till ett 4x4-nät utrustat med 16 symboler. På rullarna hittar du typiska mexikanska symboler som en sjungande mexikansk fyr, en flaska tequila och några kaktusar också. Om du får minst sex bonussymboler på rullarna, utlöser du funktionen Pinata Lock Spins.

Detta innebär att du får fem snurr och du bör försöka få fler Pinata-spridare. De kan låsas tillsammans med andra symboler och i slutet beräknas vinsterna och överförs till din bank. Under detta läge kan du vinna den progressiva jackpotten eller det vanliga jackpotpriset.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Piñata Bucks

Title Piñata Bucks
Game Platform Lighting Box Games
Technology HTML5
Reels 8
Min / Max Bet 0.10 / 50.00
Maximum Win 10 000
Jackpot Yes
Free Spins Yes
Ways to Win 1 296
Graphics 4/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Hula Hula Nights

Hula Hula Nights

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hula Hula Nights från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Totem Lightning

Totem Lightning

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Totem Lightning från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Scruffy Duck

Scruffy Duck

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scruffy Duck från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Transformers

Transformers

Spela på Transformers-spelautomaten och många andra populära nätkasinospel nu. Vi rekommenderar starkt att du tittar närmare på listan över roulette

Game Slotmaskiner Gratis TV

Klicka här och spela gratis

Tome of Madness

Tome of Madness

Spela n Gos otrygga explorer Rich Wilde är tillbaka och går in på ett annat episkt äventyr bara den här gången är han unraveling mörkare mysterier i Rich Wilde och Tome of Madness

Game Slotmaskiner Gratis Macau Gems

Klicka här och spela gratis