SmultronSpel
Phoenix Reborn

Phoenix Reborn

Den mytiska fenomenet tjänar som stor inspiration över konstnärliga genrer; dess förmåga att regenerera sig representerar hopp och ny början. I sin nya plats, Phoenix Reborn, har Play N Go gett Phoenix en Atzec-twist och ställer rullarna mot ett gammalt tempel. Men kommer phoenix att belöna dig med en ny ny ström av vinster när du snurrar hjulen?

Denna berömda videospalt är en absolut stjärna. Du har hört talas om det. De gnistrande juvelerna från den legendariska Starburst finns där för att ta.
Denna 5-hjuls, 3-radiga videospår har flera spännande funktioner, inklusive Win Both Ways och den expanderande Starburst Wild. Om du gillar snabba energispelautomater, erbjuder Starburst många roliga funktioner som gör spelet till en oförglömlig upplevelse.

Potentiell jackpott

Phoenix Reborn är en 5-hjulsport med 6 rader och 40 vinstlinjer. Symboler inkluderar 5 aztec symboler, högre värdeslangar, tukaner och pantrar, samt en manlig och kvinnlig krigare som kommer att landas staplade på rullarna. Honan är den högsta betalande symbolen, som betalar 10 gånger insatsen för 5 i en vinstlinje. Det finns också en vild, som är Phoenix själv, och som kommer att expandera för att fylla upp en hel rulle när den landar.

Du blir distraherad av något på tellyen. När dina ögon blinkar tillbaka till din telefon ser du det: du har vunnit € 5,506,001! Det är precis vad en spelare vann den 7 februari 2017.

Mega Fortune Dreams är en 5-hjuls, 3-rads, 20-radig videospår med Wild Substitution, Free Spins med multiplikatorer, återspinn och ett tredubbelt progressivt jackpot Bonus Spel som ger spelaren massor av chanser att vinna stort. Jackpot Bonus Spel har 3 hjul och 3 progressiva jackpots.

Sedan dess har Play'n GO byggt upp ett spelbibliotek med över 100 unika spel tillgängliga på över 30 språk. Många av dessa spel är också tillgängliga för att spela på mobila plattformar, så spelarna kan njuta av sina favorit Play'n GO-spel när och var de är. Alla deras spel är utformade för att fungera perfekt på smartphones, tabletter, terminaler och operatörswebbplatser.

Temat för denna Play N 'Go-plats är centrerad kring aztec-civilisationer tillsammans med inklusioner av krigare och djur under den tidsperioden. Bakgrunden har ett tempel och är bara början på den fantastiska grafiska bildskärmen som spelarna är redo att bevittna med Phoenix Reborn Slot.

Phoenix Reborn lyckas ge oss den fina grafiken och eventuellt lönsamma fria spinn som vi vill ha från slots, tillsammans med en bra RTP. Den högsta jackpotten är dock något nedslående, för en hög volatilitetsplats.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Phoenix Reborn

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Gift Shop

Gift Shop

Välkommen till Gift Shop. Diamantringen är symbolen med mest värde och det är med den som du kan vinna jackpotten, vilket är en av de bästa sakerna i spelet

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Las Vegas Pengar

Klicka här och spela gratis

Wild Worlds

Wild Worlds

Slå illa och spara världar med denna cracker av en actionspalt från NetEnt, Wild Worlds. Vad händer om en hel världs öde vilar i dina händer

Game Spelmaskiner på nätet Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Blackjack 3to2

Blackjack 3to2

I Blackjack är ditt mål att få en hand med ett värde närmare 21 än givaren. RTP baserad på bästa strategi är 99.54%

Game Bordsspel Gratis Blackjack gratis Kortspel

Klicka här och spela gratis

Kiss of Luck

Kiss of Luck

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Kiss of Luck från Fuga och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Goldilocks

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Goldilocks från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Guld

Klicka här och spela gratis