SmultronSpel
Phoenix Reborn

Phoenix Reborn

Den mytiska fenomenet tjänar som stor inspiration över konstnärliga genrer; dess förmåga att regenerera sig representerar hopp och ny början. I sin nya plats, Phoenix Reborn, har Play N Go gett Phoenix en Atzec-twist och ställer rullarna mot ett gammalt tempel. Men kommer phoenix att belöna dig med en ny ny ström av vinster när du snurrar hjulen?

Denna berömda videospalt är en absolut stjärna. Du har hört talas om det. De gnistrande juvelerna från den legendariska Starburst finns där för att ta.
Denna 5-hjuls, 3-radiga videospår har flera spännande funktioner, inklusive Win Both Ways och den expanderande Starburst Wild. Om du gillar snabba energispelautomater, erbjuder Starburst många roliga funktioner som gör spelet till en oförglömlig upplevelse.

Potentiell jackpott

Phoenix Reborn är en 5-hjulsport med 6 rader och 40 vinstlinjer. Symboler inkluderar 5 aztec symboler, högre värdeslangar, tukaner och pantrar, samt en manlig och kvinnlig krigare som kommer att landas staplade på rullarna. Honan är den högsta betalande symbolen, som betalar 10 gånger insatsen för 5 i en vinstlinje. Det finns också en vild, som är Phoenix själv, och som kommer att expandera för att fylla upp en hel rulle när den landar.

Du blir distraherad av något på tellyen. När dina ögon blinkar tillbaka till din telefon ser du det: du har vunnit € 5,506,001! Det är precis vad en spelare vann den 7 februari 2017.

Mega Fortune Dreams är en 5-hjuls, 3-rads, 20-radig videospår med Wild Substitution, Free Spins med multiplikatorer, återspinn och ett tredubbelt progressivt jackpot Bonus Spel som ger spelaren massor av chanser att vinna stort. Jackpot Bonus Spel har 3 hjul och 3 progressiva jackpots.

Sedan dess har Play'n GO byggt upp ett spelbibliotek med över 100 unika spel tillgängliga på över 30 språk. Många av dessa spel är också tillgängliga för att spela på mobila plattformar, så spelarna kan njuta av sina favorit Play'n GO-spel när och var de är. Alla deras spel är utformade för att fungera perfekt på smartphones, tabletter, terminaler och operatörswebbplatser.

Temat för denna Play N 'Go-plats är centrerad kring aztec-civilisationer tillsammans med inklusioner av krigare och djur under den tidsperioden. Bakgrunden har ett tempel och är bara början på den fantastiska grafiska bildskärmen som spelarna är redo att bevittna med Phoenix Reborn Slot.

Phoenix Reborn lyckas ge oss den fina grafiken och eventuellt lönsamma fria spinn som vi vill ha från slots, tillsammans med en bra RTP. Den högsta jackpotten är dock något nedslående, för en hög volatilitetsplats.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Phoenix Reborn

Title Phoenix Reborn
Game Platform Play'n GO
Technology HTML5
Rows 6
Reels 5
Maximum Win 5 000x your bet
Lines 40
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Graphics 7/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Samurai Ken

Samurai Ken

Samurai Ken, är precis som alla andra slots, den har vinstrader som täcker spelets 5 hjul och de är ansvariga för utbetalningarna

Game Pengar Mysterium

Klicka här och spela gratis

Joker Wild

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videopoker Joker Wild från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Queen of Atlantis

Queen of Atlantis

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Queen of Atlantis från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Elven magic

Elven Magic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Elven Magic från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Crazy Cows

Crazy Cows

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Crazy Cows från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis