SmultronSpel
Pegasus Rising

Pegasus Rising

Möt Pegasus, den vänliga, bevingade hästen från grekisk mytologi, introducerad till oss av Blueprint Gaming. Detta online-spel som du kan spela nu på Casino, har 5-hjuls och du kan aktivera upp till 80 möjliga betalningar. Den beräknade återgå till spelare för denna slot är 96,18% när du spelar Pegasus Rising-spår.

Blueprint har överträffat sig med sin grafik för karaktärerna som presenteras i detta spel, som är vackert avbildade i en cartoonish stil. Bakgrunden är också imponerande med en magisk, förtrollad skogglittring bakom rullarna och tillägget av en saga som soundtrack förbättrar ett redan fantastiskt tema.

Blueprint Gaming bringa till liv, karaktärerna i Zeus, Medusa och Poseidon. Spelare som letar efter en fördjupad grekisk mytologisport kommer att gå vild när de spelar Pegasus Rising och det finns gott om slots av samma tema där ute för att du ska försöka, som Zeus Thunder.

Forntida grekiska mytologi slot tema

Den bästa delen av spelet är förmodligen animeringen av Pegasus, speciellt när han flyger rakt ut ur rullarna och mot dig när du spelar, vilket gör för några seriöst nedslående spel. Om du är en stor fan av det antika grekiska mytologiska slottets tema och du älskar att spela riktiga pengar slots, finns det inget sätt att du inte kommer att älska det här spelet.

En stor grekisk mytologi kunde inte sluta utan att nämna den mytiska vingehästen "Pegasus". Pegasus Rising är utvecklad av Blue Print gaming som har utvecklat några av de finaste spelen på kasinamarknaden. Detta mystiska djur är ofta porträtt som ett användbart djur som ofta ger rider för gudar eller människor som kämpar mot ondskan.

Denna Pegasus Rising spelautomat är baserat på det mytiska djuret och har kommit ganska vackert ut. Pegasus Rising är en fem-hjuls och 40 payline slot som kommer med många unika element. Konstnärlig effekt ges till hela spelautomaten tillsammans med de symboler som tas särskild hand om. Den övergripande designen ser bra ut att lägga till mer väsen till spelet. Ljudspåret i spelet är också fint gjort för att passa spel.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Pegasus Rising

Title Pegasus Rising
Game Platform Blueprint Gaming
Lines 80
Min / Max Bet 0.50 / 10
Reels 5
Rows 8
Technology HTML5
Graphics 7/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar Mysterium
Wolf Cub

Wolf Cub

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wolf Cub från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Madame Destiny

Madame Destiny

I denna lilla stuga bor en spåkvinna vid namnet Madame Destiny tillsammans med en svart listig katt och en klok uggla

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Super Diamond Wild

Super Diamond Wild

Så det finns detta Super Diamond Deluxe spelautomat från Blueprint Gaming med glittrande juveler, stapelbara symboler och en progressiv jackpot

Game 3D Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Enchanted Crystals

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Enchanted Crystals från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Super Monopoly Money

Super Monopoly Money

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Super Monopoly Money från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Pengar

Klicka här och spela gratis