SmultronSpel
Patricks Jackpot

Patricks Jackpot

Patrick's Jackpot slots spel producerades av Leander slots designföretag. Patrick's Jackpot-gratis slotmaskiner har 5 hjul, 20 vinstlinjer och du kan satsa ett mynt per vinstlinje.

De vilda symbolerna i det här spelet kommer i form av klöver, om du har tur kan dessa växa för att ta upp hela hjulen. När detta händer, kommer de att kombinera med nästan vilken som helst annan symbol för att du får en jackpot.

Du kommer att känna att du är "i pengarna" och spelar Mega Fortune. Hela temat firar de finare sakerna i livet och spelet ligger på en häpnadsväckande bakgrund i Hollywood-stil med en yacht och en stadshorisont silhuett mot en strålkastare-upplyst natthimlen. Betalningsnumren är inställda på enorma enskilda diamanter, och till och med spinnknappen verkar vara kantad i diamantkrypterat guld.

Två progressiva jackpots

Med ett namn som Patricks Jackpot är denna onlinekasinomaskin oundvikligen ännu ett spel med irländskt tema, fylt med leprechauns, guldkrukor, regnbågar och muggar med mörkt öl. Patrick's Jackpot-videoslot kommer från Leander Games, som har tagit ett försiktigt tillvägagångssätt och gjort det tilltalande för de många spelare som gillar temat och klassiska symboler.

Men de har lagt till några bonusfunktioner, som att utvidga wilds, gratissnurr där vinster är garanterade, en pick-a-pris-runda och inte en, utan två progressiva jackpots. I en unik twist vinner Celebration-jackpotten endast under speciella evenemang under hela året

Företaget Leander Games har tagit fram innovativa idéer sedan 2008, och denna kopplade Celebration-jackpot är kanske en av de bästa. Det ger spelarna en chans att landa ett stort pris på Halloween, jul, alla hjärtans dag, St Patricks Day eller under evenemang som världscupen.

Lucky Patrick åtföljs av sin vackra leprechaun-flickvän, och som alla symboler i detta spel presenteras de i högkvalitativ datorgenererad grafik. Patrick svänger lite när han står till vänster om rullarna, kanske på grund av den stora ölmugg han håller, men ibland hoppar han till handling och lägger till funktioner i rullarna. Det är ett snyggt spel som har en liten irländsk jig som spelar med i bakgrunden, bara om du inte hade tagit tag i temat ännu.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Patricks Jackpot

Title Patricks Jackpot
Game Platform Leander Games
Rows 3
Reels 5
Lines 20
Jackpot Yes
HD Yes
Free Spins Yes
3D Yes
Technology HTML5
Graphics 7/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Jackpot Spelmaskiner på nätet Macau
Bars and Bells

Bars and Bells

Bars and Bells är en av Amayas spelautomater, med ett klassiskt tema som används i en modern 5-hjuls titel och med designen

Hot Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Rainbow Wilds

Rainbow Wilds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Rainbow Wilds Iron Dog Studios och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Creepy Carnival

Creepy Carnival

Påhittiga speltillverkaren Nolimit City har tagit fasta på cirkustemat och skapat en läskig Video Slot Creepy Carnival fylld av onda clowner

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Age of Dragons

Age of Dragons

Gör plats för Kalamba Games och deras eldiga slot med titeln Age of Dragons eller vägen kommer att göras på det hårda sättet av eld-andande

Game Slotmaskiner Gratis Drake

Klicka här och spela gratis

Book of Ra

Book of Ra

Denna online-slots har en mycket attraktiv historia bakom den, fylld av spänning, fara och mysterium

Hot Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis