SmultronSpel
Ozwin's Jackpots

Ozwin's Jackpots

Välkommen till Ozwin’s Jackpots - en online videoslot med kasino bonusspelet Spellbook, möjligheten att samla kristaller och att aktivera Jackpot gratis spins med hela fem lokala progressiva jackpottar.

Om spelet

Ozwin's Jackpots är en videoslot med fem hjul och 20 insatslinjer som betalar ut vinster från vänster till höger. Totalt finns det åtta ordinarie vinstsymboler i spelet. Du vinner vid tre eller fler symboler av samma slag på en insatslinje med början längst till vänster. Dessutom finns det en Spellbook-bonussymbol och en Free Spins-symbol som båda aktiverar extra vinster vid tre eller fler symboler av samma slag var som helst på hjulen. Jackpot Free Spins går att aktivera genom en insamling av identiska kristaller. Under Jackpot Free Spins-rundor samlar spelarna klotsymboler för att vinna jackpottar.

Jackpot Free Spins som erhålls genom Free Spins-symboler

 • Få 3 Free Spins-symboler i grundspelet för att aktivera 10 online jackpot Free Spins.
 • Få 4 Free Spins-symboler i grundspelet för att aktivera 10 online jackpot Free Spins samt en extra vinst på 1 000 mynt.
 • Få 5 Free Spins-symboler i grundspelet för att aktivera 10 online jackpot Free Spins samt en extra vinst på 10 000 mynt.
 • Jackpot Free Spins som aktiveras på detta sätt spelas med samma myntvärde och antal insatslinjer som i den aktiverande snurren.

Jackpot Free Spins som erhålls genom att samla kristaller

 • Samla 5 kristaller av samma färg i grundspelet och/eller i Spellbook-bonusspelet för att få 10 Jackpot Free Spins.
 • Flera Jackpot Free Spins går att aktivera under en och samma snurr. I så fall spelas varje Jackpot Free Spins-runda separat, en efter en.
 • Fem insamlade kristaller förvandlas till det första klotet i din jackpottinsamling. Det innebär att spelaren endast behöver fyra till klotsymboler av samma färg som första klotet för att vinna jackpotten i fråga.
 • Jackpot Free Spins spelas med samma antal linjer och med det genomsnittliga myntvärdet för snurr som resulterat i en enskild kristallsymbolvinst.
 • Alla insamlade kristaller sparas mellan spelsessionerna.

Alla linjevinster under Jackpot Free Spins får en vinstmultiplikator på 3x. Jackpot Free Spins går inte att återaktivera. De innehåller varken bonussymboler eller kristaller.

Jackpottar

 • Samla fem klotsymboler av samma färg för att vinna en jackpott som motsvarar färgen på klotet.
 • Klotsymboler finns endast med i spelet under Jackpot Free Spins. De sparas inte mellan Free Spins-sessionerna.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Ozwin's Jackpots

Title Ozwins Jackpots
Game Platform Yggdrasil Gaming
Lines 20
Reels 5
Technology HTML5
Graphics 7/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet
Ozwin's Jackpots

Ozwin's Jackpots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Ozwin´s Jackpots från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Mr Toad

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Mr Toad från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Deuces Wild

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videopoker Deuces Wild från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Mike Tyson Roulette

Mike Tyson Roulette

Kanske världens mest ökända boxnings stjärna är vår croupier på denna märkesvaror Mike Tyson Roulette insats från inspirerade spel, släppt genom NYX

Game Roulette Gratis

Klicka här och spela gratis

Piñata Bucks

Piñata Bucks

Pinata Bucks är en Lightning Box-driven online slot med det unika Reelfecta-formatet som erbjuder spelare 1296 vinnande sätt med varje snurr

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis