SmultronSpel
Our Days

Our Days

Säger att, vår dag är en mycket låg variansspår så att du får gott om vinster - men du kan vinna maximalt 50 gånger din insats på varje snurrning, omdirigering eller fri spinning. Du kan inte ens retrigger Free Spins-funktionen. Ärligt talat, våra dagar är konstiga ur tematikt och har inte ens stora potentiella utbetalningar att se fram emot.

Sammantaget är våra dagar förmodligen den värsta platsen jag har kommit över från Microgaming - det är synd men jag är en stor fan av sitt arbete. Microgaming har producerat mycket, mycket bättre som den fantastiska odödliga romantiken eller filminspirerade Jurassic World.

Vårt Days slot av Microgaming har ett konstigt tecknadstema som verkar hänföra till barndoms skoldagar och har några udda symboler inklusive en öppen lunchlåda och burk full av papperstjärnor. Bakgrunden för de genomskinliga rullarna är ett tomt klassrum i skolan och vi behandlas på en lugn romantisk musikalisk atmosfär för att ställa in vårt humör för - ja, jag är inte helt säker på vad.

Japanska anime tema

Löneborden på Our Days-kortplatsen läser som en skräckhistoria. Det finns 243 sätt att vinna över 5 rullar med 3 rader och symboler kan visas staplade på alla rullar inklusive Wild som använder spellogotypen.

När det gäller fruktansvärda slots, och vi menar inte dåligt, kom ihåg, men fenomenalt groteska slots, ett oproportionerligt stort antal släppt de senaste åren, har sanktionerats av Microgaming och släppts av sina samarbetsstudior. Faktum är att Microgaming inte ens verkar komma ihåg hur man skapar en anständig plats längre, något som har lett till att företaget blir helt irrelevant och överträffat av sina utmanare.

I en tid där skakiga Microgaming-titlar har blivit en ledsen norm, gör det här senaste erbjudandet "Våra dagar" de flesta olyckliga slots som polerade som Versailles golv. Med 5 hjul och 243 sätt att vinna, är det spelbart i ordets bästaste ord i sådana situationer kan du fastna i en region med lite eller inga andra alternativ till ditt förfogande.

Visuellt har spelet ett japanskt Anime-tema och verkar vara baserat på tonårig romantik. Berättelsen berättas genom mjuka visuella och skonsam musik, vilket ger oss en oskyldighet av oskuld och ung kärlek, även om det slutar ser blid och generisk ut. På rullarna kommer du att stöta på lägre värde kärleksnoteringar, halsdukar, dagböcker, burkar fulla av stjärnor och lunchlådor.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Our Days

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Svenska spelautomater Flowers

Flowers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Flowers från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Treasure Mine

Treasure Mine

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Treasure Mine från Red Tiger Gaming och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Montezuma výherní automat

Montezuma

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Montezuma från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Triple bonus Spin and Win

Triple Bonus Spin and Win

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Triple Bonus Spin and Win från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Jammin Jars

Jammin Jars

Jammin Jars är en färgrik Video Slot och passar perfekt för dig som vill ha mycket action på spelplanen

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis