SmultronSpel
Our Days

Our Days

Säger att, vår dag är en mycket låg variansspår så att du får gott om vinster - men du kan vinna maximalt 50 gånger din insats på varje snurrning, omdirigering eller fri spinning. Du kan inte ens retrigger Free Spins-funktionen. Ärligt talat, våra dagar är konstiga ur tematikt och har inte ens stora potentiella utbetalningar att se fram emot.

Sammantaget är våra dagar förmodligen den värsta platsen jag har kommit över från Microgaming - det är synd men jag är en stor fan av sitt arbete. Microgaming har producerat mycket, mycket bättre som den fantastiska odödliga romantiken eller filminspirerade Jurassic World.

Vårt Days slot av Microgaming har ett konstigt tecknadstema som verkar hänföra till barndoms skoldagar och har några udda symboler inklusive en öppen lunchlåda och burk full av papperstjärnor. Bakgrunden för de genomskinliga rullarna är ett tomt klassrum i skolan och vi behandlas på en lugn romantisk musikalisk atmosfär för att ställa in vårt humör för - ja, jag är inte helt säker på vad.

Japanska anime tema

Löneborden på Our Days-kortplatsen läser som en skräckhistoria. Det finns 243 sätt att vinna över 5 rullar med 3 rader och symboler kan visas staplade på alla rullar inklusive Wild som använder spellogotypen.

När det gäller fruktansvärda slots, och vi menar inte dåligt, kom ihåg, men fenomenalt groteska slots, ett oproportionerligt stort antal släppt de senaste åren, har sanktionerats av Microgaming och släppts av sina samarbetsstudior. Faktum är att Microgaming inte ens verkar komma ihåg hur man skapar en anständig plats längre, något som har lett till att företaget blir helt irrelevant och överträffat av sina utmanare.

I en tid där skakiga Microgaming-titlar har blivit en ledsen norm, gör det här senaste erbjudandet "Våra dagar" de flesta olyckliga slots som polerade som Versailles golv. Med 5 hjul och 243 sätt att vinna, är det spelbart i ordets bästaste ord i sådana situationer kan du fastna i en region med lite eller inga andra alternativ till ditt förfogande.

Visuellt har spelet ett japanskt Anime-tema och verkar vara baserat på tonårig romantik. Berättelsen berättas genom mjuka visuella och skonsam musik, vilket ger oss en oskyldighet av oskuld och ung kärlek, även om det slutar ser blid och generisk ut. På rullarna kommer du att stöta på lägre värde kärleksnoteringar, halsdukar, dagböcker, burkar fulla av stjärnor och lunchlådor.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Our Days

Title Our Days
Game Platform Microgaming
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Ways to Win 243
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Spelautomater Cashino

Cashino

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Cashino från SG Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Slotmaskiner gratis Ooh Aah Dracula

Ooh Aah Dracula

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Ooh Aah Dracula från Barcrest och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

King Of The Trident

King Of The Trident

Testa King of the Trident-spelautomaten gratis, dyka sedan in i rullarna på ett online- eller mobiloptimerat kasino för att se vilka belöningar God of the Seas kan ge dig

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Diamond Queen

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Diamond Queen från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

A while on the Nile

A While on the Nile

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten A While on the Nile från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis