SmultronSpel
Opal Fruits

Opal Fruits

Opal Fruits är ett retro-tema slot från Big Time Gaming med 6 hjul och 5 625 sätt att vinna. Med en ny Triple Reaction-motor finns det 3x multiplikatorer i basspelet som kombinerar för att ge dig potentiella 1,296x multiplikatorer. Free Spins-funktionen belönar dig med en obegränsad multiplikator samt oändliga gratis spins för att vinna upp till 36.000 gånger din insats på var och en av dem.

Det är inte en Megaways men lovar en helt ny formel och namnet är också mycket intressant. Om du är medveten om Netents Starburst-slot som som spelautomat måste du säkert vara, då vet du också att spelet i Storbritannien delar sitt namn med ett populärt märke av godis sötsaker.

Sätts i mitten av universum

Slotmaskiner med frukt har traditionellt varit mycket grundläggande. Men Opal Fruits bryter denna form genom att presentera en intressant atmosfär och grafik. Rullarna indikeras med en tydlig bubbla som omsluter symbolerna.

Rullarna är på ett konstigt sätt. Huvudområdet har ett 3x6-format. Du ser också en rad med fyra mellanslag längst upp och en annan rad med fyra längst ner. Denna inställning skapar ett 3x5x5x5x5x3-format.

Big Time Gaming har blivit känt för sina Megaways slots. Opal Fruits är en avvikelse från detta och visar lite djup i Big Time Gamings designfärdigheter. När det gäller symbolerna innehåller de oftast en blandning av basiska frukter. Du ser druvor, vattenmeloner, blåbär och päron på rullarna.

Det här är en win-win för spelare eftersom ju mer multiplikatorn går upp, desto mer fri spins delas ut och ju högre multiplikatorn går upp ... på upprepning. Opal Fruits ligger i mitten av universum där tyngdkraften roterar all spelarens favoritfrukt runt rullarna.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Opal Fruits

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Las Vegas Spinna
Dark Vortex

Dark Vortex

Välkommen till Dark Vortex videoslot med Vortex hjul, Orb Collections, Vortex free spins och möjligheten att köpa snurr

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

The Golden City

The Golden City

Med den senaste iSoftBet-utgåvan med namnet The Golden City-kortplatsen får spelare komma in i den frodiga gröna djungeln och utforska massor av överlappande vinster

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Jeopardy

Jeopardy

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Jeopardy från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits

Wonky Wabbits

Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits har også bonusspill og moduser som garanterer store, umiddelbare gevinster

Läs mer

Theatre of Night

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Theatre of Night från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis