SmultronSpel
Opal Fruits

Opal Fruits

Opal Fruits är ett retro-tema slot från Big Time Gaming med 6 hjul och 5 625 sätt att vinna. Med en ny Triple Reaction-motor finns det 3x multiplikatorer i basspelet som kombinerar för att ge dig potentiella 1,296x multiplikatorer. Free Spins-funktionen belönar dig med en obegränsad multiplikator samt oändliga gratis spins för att vinna upp till 36.000 gånger din insats på var och en av dem.

Det är inte en Megaways men lovar en helt ny formel och namnet är också mycket intressant. Om du är medveten om Netents Starburst-slot som som spelautomat måste du säkert vara, då vet du också att spelet i Storbritannien delar sitt namn med ett populärt märke av godis sötsaker.

Sätts i mitten av universum

Slotmaskiner med frukt har traditionellt varit mycket grundläggande. Men Opal Fruits bryter denna form genom att presentera en intressant atmosfär och grafik. Rullarna indikeras med en tydlig bubbla som omsluter symbolerna.

Rullarna är på ett konstigt sätt. Huvudområdet har ett 3x6-format. Du ser också en rad med fyra mellanslag längst upp och en annan rad med fyra längst ner. Denna inställning skapar ett 3x5x5x5x5x3-format.

Big Time Gaming har blivit känt för sina Megaways slots. Opal Fruits är en avvikelse från detta och visar lite djup i Big Time Gamings designfärdigheter. När det gäller symbolerna innehåller de oftast en blandning av basiska frukter. Du ser druvor, vattenmeloner, blåbär och päron på rullarna.

Det här är en win-win för spelare eftersom ju mer multiplikatorn går upp, desto mer fri spins delas ut och ju högre multiplikatorn går upp ... på upprepning. Opal Fruits ligger i mitten av universum där tyngdkraften roterar all spelarens favoritfrukt runt rullarna.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Opal Fruits

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Las Vegas Spinna
Opal Fruits

Opal Fruits

Opal Fruits är ett retro-tema slot från Big Time Gaming med 6 hjul och 5 625 sätt att vinna. Använda en ny Triple Reaction-motor

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Las Vegas Spinna

Klicka här och spela gratis

The Ruby

The Ruby

Ruby är en klassisk plats som använder fruktmasksymboler och den har två separata bonusfunktioner, och en av dem kan tilldela en av tre jackpots eller utlösa ett gratis spinspel

Game 3D Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Extra Juicy

Extra Juicy

Detta Pragmatic Play-spel är en plats att definitivt överväga. Extra Juicy fungerar på en 5x3 hjulsats med bara 10 fasta vinstlinjer

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Bars and Bells

Bars and Bells

Bars and Bells är en av Amayas spelautomater, med ett klassiskt tema som används i en modern 5-hjuls titel och med designen

Hot Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Mega Burning Wins

Mega Burning Wins

Mega Burning Wins: 27 Vägar från Playson är 27 sätt att vinna slott som består av en traditionell uppsättning med tre hjul och tre rader

Game 3D Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis