SmultronSpel
Nitro Circus

Nitro Circus

Gå med i resan för vårt första spel med någonsin märke - Nitro Circus. Denna adrenalin-drivna spelautomat har några av Nitro Circus största stjärnor, största stunts och galnaste fordon. Spelet har ett spännande basspel och gratissnurr, men huvudfunktionen är det superoriginala Nitro Jump-bonusspelet. Här kan spelare flyga genom luften på ett av 7 fordon och samla multiplikatorer, myntvinster och andra bonusar på vägen för att maximera vinsterna.

Bars and Bells har utseendet och känslan av en tre-hjuls Vegas-stil spelautomat på grund av en uppsättning klassiska symboler som används i spelet. Trots första intrycket av ett enkelt spel kan Bars and Bells ge ett försprång till många 5-hjuls lösningar eftersom det har en unik sidspel, vilda, scatter, gratissnurr och en slumpmässigt aktiverad on-reel-funktion.

Gå med i resan

Spelare kan nå bonusspel genom både spridare och samlingar, plus välja mellan tre olika risknivåer. Men varnas - ju högre hastighet för det hopp som valts, desto större är chansen för multiplikatorer med högre vinst, men också större chans att misslyckas och krascha din landning med en minimal vinst.

Mega Fortune är utformad för att spännande onlinespelare och levererar det löfte som hålls i dess namn eftersom varje aspekt av det återspeglar något om att leva det höga livet. Med 5 rullar, 4 insatsnivåer och en generös 25 satslinjer kan du manipulera varje snurr för att passa dina aktuella önskningar. Mega Fortune har massor av möjligheter att multiplicera din rikedom med tre jackpots-Mega, Major och snabbfria snurr med multiplikatorer och en Wild-symbol för att öka dina chanser att slå en vinnande kombination varje gång du spelar.

Kom ihåg att det här spelet inte är en del av vår vanliga färdplan, så se till att kontakta din kampanjsexpert för att ta reda på hur du kan få tag på spelet och köra dina egna kampanjer.

Nitro Circus är definitivt annorlunda och bra på Yggdrasil Gaming för att försöka något unikt. Variantvis är det i mitten med de större vinsterna i Nitro Free Spins-funktionen om du lyckas få en bra mängd gratissnurr och dra nytta av en anständig multiplikator. Att säga att Nitro Jump-funktionen kan ge goda myntvinster och multiplikatorer om ditt hopp är bra. Det är en bra slot men jag skulle hellre spela den mer flyktiga Dark Vortex (från Yggdrasil Gaming) eftersom du kan vinna 7.318 gånger din insats på varje gratissnurr.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Nitro Circus

Title Nitro Circus
Game Platform Yggdrasil Gaming
Rows 4
Coin Values 0.004 - 5.00
Free Spins Yes
Game Features Nitro Blast Mini Game, Nitro Free Spins, Vehicle Collection, Nitro Jump Bonus Game
Lines 25
Maximum Win 258,750
Min / Max Bet 0.10 - 125.00
Reels 5
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar
Rainbrew

Rainbrew

Rainbrew är ett av nyare spel och har skapats i samarbete med Microgaming. Rainbrew mest speciella funktion är två horisontella

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Wild Neon

Wild Neon Online Slot

Wild Neon Online Slot takes you to the bright world of spinning fruit and other traditional symbols

Läs mer

Golden Shamrock gratis slots

Golden Shamrock

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Golden Shamrock från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Single Deck Blackjack

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Single Deck Blackjack från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Blackjack gratis

Klicka här och spela gratis

The Epic Journey spelautomaten

Epic Journey

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Epic Journey från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis