SmultronSpel
Mystic Wheel

Mystic Wheel

Mystic Wheel-spelautomaten av Red Tiger är en som när jag såg informationsskärmen vid första anblicken fick mig att stöna om hjulbonusar som alltid är tråkiga, kortlivade och dåliga i avkastning. Jag är glad att säga att jag har visat mig fel här och att vi har en funktion här som är både spännande och kan vara länge.

Med lite fantasi tillagd och fokus på en Wheel of Fortune-mekaniker som är anpassad till den här nya designen, är Mystic Wheel tillräckligt annorlunda för att det kan garantera en titt från spelare. Det är särskilt anmärkningsvärt att den har en stor potential, en av flera Red Tiger-videoslitsar som klarar sig mycket bra i det här området.

Magi och mysterium

Temat är magi och mysterium med mörka rullar över Mystic Wheel i bakgrunden och lite spännande musik för att ge soundtracket. Som ett fan av mystiska teman har jag spelat dessa slots många gånger inklusive Netents Arcane Reel Chaos, Foxiums The Great Albini och Merkurs brutalt flyktiga Magic Mirror Deluxe, så kan vi lägga in några stora hits för vår bankroll här?

Vi får ett stort rutnät med 5 rullar med 4 rader vardera och 30 betallinjer på Mystic Wheel. Symbolerna kan visas staplade och lönen är inte så hög eftersom den här slotten handlar om hjulfunktionen. Det finns inga Wilds alls och spelets logotyp är den scatter som visas på alla rullar. Det finns inga slumpmässiga modifierare heller, så vad är så speciellt med hjulet här?

Mystic Wheel spelautomat är kanske den bästa funktionen slot jag har spelat där spelarens favoritbonus, gratissnurret, inte alls finns. Det är dags att vi såg en spelautomat som erbjuder en hjulbonus som faktiskt gör det värt och i det här fallet brukar det vara.

Den övergripande känslan och utseendet på spelet är ganska grundläggande liksom ljudeffekterna och musiken, men det är inte för svårt att utlösa funktionen och naturligtvis finns det chansen att några enorma vinster från det. Vi har den vanliga Red Tiger RTP på drygt 96%, i detta fall 96,16%, så inga bekymmer där heller.

Mystery, magi och norska legender är på agendan när du kommer in i riket i denna fantasinemålade slot skapad exklusivt för Red Tiger av samma interna studio som förde oss Devil's Number. Mystic Wheel är det något otydliga namnet på detta spel, en enkel, men lite okonventionell 5x4, 30-vinstlinje slot som sannolikt kommer att dela upp spelare i två läger - de som hatar det och de som gillar det.

Visuellt ser Mystic Wheel utmärkt med en nästan konkret känsla av mystik och upptäckt av det. Belägen i en grotta upplyst av norrsken, och med spännande musikspel, är rullarna ordentligt placerade framför det magiska övernaturliga hjulet som långsamt snurrar i bakgrunden. Om du snurrar på hjulen kommer du över symboler med kortare kostym med lägre värde samt mer värdefulla nyckel-, ring-, medaljong- och diamantsymboler.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Mystic Wheel

Title Mystic Wheel
Game Platform Red Tiger Gaming
Free Spins Yes
Lines 30
Maximum Win over 10,000x
Min / Max Bet 0.20 / 10
Reels 5
Rows 4
Technology HTML5
Theme Nordic
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Nordic Heroes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Nordic Heroes från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hot Safari

Hot Safari

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hot Safari från Pragmatic Play och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Fortunium

Fortunium

Fortinium är en spelautomat med det de klassiska 5 hjulen, där du hittar 5 rader och 40 vinstlinjer. Fortunium är det första officiella spelsläppet från Stormcraft Studios

Game Slotmaskiner Gratis Guld Macau

Klicka här och spela gratis

Viking Clash

Viking Clash

Om du inte kan få nog av spel med vikingatema så får du inte missa Viking Clash Sloten från Push Gaming. Den är ett rent nöje till sjöss

Game Slotmaskiner Gratis Vikings Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera slot är en spelautomat från Microgaming med riktigt många och häftiga funktioner. Spelet bygger på den välkända musikalen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis