SmultronSpel
Mystery Jackpot Spinner

Mystery Jackpot Spinner

Mystery Jackpot Spinner är lite som den populära Mystery Joker 6000. Men med en twist. Vinnande kombinationer på Mystery Jackpot Spinner gratis slotmaskiner  tjäna inte pengar, men vinner. Du kan då vinna pengar med dessa snurrar. Så du vet aldrig exakt hur mycket din vinnande kombination kommer att ge.

Spelautomater är en bra utgångspunkt för nya casino besökare eftersom de är enkla att lära sig, roliga att fortsätta spela och omedelbart berusande när du kommer bort en vinnare. Oavsett om du spenderar en timme ner tid på egen hand eller med en grupp vänner, är slots ett bra sätt att värma upp för en dag eller natt av spel.

Men om du är ny på spelautomater, eller om du har spelat dem i flera år, kan du förmodligen dra nytta av att veta några strategier. Så på denna sida kan du hitta en snabb primer på hur spelautomater fungerar, vanliga myter i samband med dessa populära spel Sizzling Hot och några strategiska tips du kan använda för att maximera din chans att slå den stor.

Hur spelautomater fungerar

Även om du aldrig spelat dem tidigare vet du förmodligen hur mycket spelautomater fungerar. Du lägger dina pengar i maskinen, dra hävarmen eller tryck på knappen, se rullarna snurra och se om resultaten ger dig några vinster. Men om du vill ge dig en bättre chans att vinna, lönar sig det att ta lite djupare dyka in i spelautomaterna.

Genie Jackpots Megaways ser exakt ut som det ursprungliga Genie Jackpots-slottet från Blueprint Gaming. Det betyder att levande grafik med charmiga tecken är en del av din online spelupplevelse. Det mesta av spelet är skapat med 2D-grafik, men genionen framträder som en tredimensionell karaktär som dyker in för att tilldela bonusar.

En funktion som delar alla progressiva slots är en jackpotmätare, som visar jackpotternas nuvarande värde. Mätaren är nästan alltid stor, ljust färgad och ligger ovanför spelautomaterna. Du kan bokstavligen se storleken på jackpotten växa som människor plunk sina mynt i slots.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Mystery Jackpot Spinner

Title Mystery Jackpot Spinner
Game Platform Unknown
3D No
Bet Levels 2
Coin Values 0.04
Free Spins Yes
Game Features Wheel of Fortune, Mega Wheel, Gamble function
HD No
Jackpot Yes
Min / Max Bet 0.20 / 20
Reel Type Combination of Classic Retro slot and Video slot
Reels 3
Rows 3
Symbols Fruit Symbols, Joker
Technology HTML5
Theme Based on the Retro slot machines and Wheel of fortune
Ways to Win N/A
Lines 5
Wheels 3
Graphics 7/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 9/10
Game Library GameHub
Hot Game 3D Joker Fruktmaskiner på Nätet Pengar
Pizza Prize

Pizza Prize

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Pizza Prize från Next Gen och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

King BamBam

King BamBam

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten King BamBam från Leander games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Immortal romance banditspelmaskinen

Immortal Romance

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Immortal Romance från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

XO Man o War

XO Man o War

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten XO Man o War från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Extreme

Extreme

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Extreme från Stakelogic och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis