SmultronSpel
Mustang Gold

Mustang Gold

De vilda hästar vandrade en gång i de stora prärierna efter att de fördes till kontinenten av de spanska erövringarna på 1500-talet. Pragmatic Play har skapat en fantastisk snygg slot med de ädla mustangerna såväl som fyra fasta jackpots, ett mynt-win-spel och en gratissnurr med obegränsade retriggers.

Book of Ra Deluxe-utgåvan kommer också med det traditionella antika egyptiska temat med händelserna som äger rum runt pyramiderna. Spelet är fortfarande ett av att försöka upptäcka de skatter som är gömda i faraoernas grav. Detta är en videoslot med 94,26% avkastning till spelaren.

Med vilda belöningar

Pragmatic Play har utfört temat vackert med en robust scen på en typisk platå i det amerikanska väst i bakgrunden. En korall kan ses framtill där cowboyer vanligtvis skulle hålla de fångade mustangerna innan de bryts in för hushållsbruk.

Två majestätiska mustangs med flygande manor finns i spelfönstret samt ganska vänliga cowboy- och cowgirl-karaktärer. Grafiken och animationerna är av den vanliga höga standarden som vi hittills har sett från denna spelstudio. Ett visslande ljudspår åtföljs av den vanliga rullen och stora vinstljud.

Mustang Gold online slot har åtta vanliga lönesymboler, en wild-symbol och en scatter-symbol. Dessutom hittar du pengar och samlar symboler som är en del av en av funktionerna i spelet.

De lågbetalande symbolerna är kortdräkten från J till A. De följs i stigande ordningsvärde av cowgirlen, cowboyen, samt en svart och en vit mustang. Slot-logotypen är de vilda symbolerna, som visas staplade hela tiden på rullar två till fem. Scatters är en kakel med en lägereld och finns endast på de mittersta rullarna.

Fly undan liv och rörelse i stadslivet och gå till ranch där den vilda hästen leder dig till seger. Mustang Gold är ett vackert designat cowboy-tema slot som drivs av Pragmatic Play. Spelautomaten har vilda belöningar och en uppsättning spännande bonusfunktioner. När du spelar kan du till och med låsa upp jackpotrundan under vilken du kan ta massiva vinster på upp till 1 000 gånger din insats. Det är dags att sadla upp och rida Mustangguldet till solnedgången.

Mustang Gold är ett spel med medel volatilitet som betalar ut stadigt och utbetalningsområdet kan variera från lågt till högt. Den teoretiska RTP för detta spel är inställd på 96,53% med den maximala utbetalningen inställd på x12000 din insats. Om du gillar Wild West eller djur-tema slots, förtjänar den här ett skott.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Mustang Gold

Game Slotmaskiner Gratis Macau Djuren

Wolf Rising

Spela på Wolf Rising-spelautomaten nu. De sanna spelarna bland oss finner en nätt lista över alla nätkasinon på vår hemsidas sidofält.

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Firefly Frenzy

Firefly Frenzy

Firefly Frenzy är ett visuellt fantastiskt spel från Play’n Go. Temat och grafik har en psykedelisk aura, och rullar är inställda i en förtrollad månljusskogöppning

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Monopoly Mega Movers

Monopoly Mega Movers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Monopoly Mega Movers från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Monopoly

Klicka här och spela gratis

Holly Madison

Holly Madison

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Holly Madison från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Titanic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Titanic från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis